Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Π.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΗΒΩΝ αρ. 321, ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΚ: 12244 ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ 2105449779 email: esy.perifereiaattikis@gmail.com

ΑΙΓΑΛΕΩ 06/08/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η 23Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!

ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΑΓΑΝΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

ΔΕΝ  ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

  ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ, Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.

ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ,ΝΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ 2500 ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΕΝΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ.

ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΟΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ  ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΥΓΙΗ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.

ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ

Κ.Π.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ