Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/06/2018 ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Ε. ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  18/06/2018

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ
ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21.06.2018 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ Α.Φ.Μ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Γ.Ε.ΜΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ