Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ανακοίνωση 16/08/2023 Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ανακοίνωση 16/08/2023 Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ανακοίνωση 16/08/2023 Τα τραγικά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε μία διαχρονική καρατόμηση των νευραλγικών τομέων της χώρας ερχόμαστε καθημερινά, συνεχώς και αδιαλείπτως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα αυτής της συγκεκριμένης μεθοδευμένης τακτικής από τις πολιτικές ηγεσίες που είναι η απαξίωση και η εκμηδένιση, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής του λιμενικού, του στρατού της παιδείας.

Και καθώς αυτός ο κατάλογος μεγαλώνει μας δείχνει ότι στις ισχυρές θέσεις δεν είναι άξιοι, ικανοί, εκπαιδευμένοι άλλα πολιτικά βολεμένοι ιθύνοντες.

Με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν σε έναν θάνατο καθώς και τα απανωτά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας και που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές σπίτια δάση ζώα περιβάλλον αποδεικνύεται ότι αδιαφορούν για τα πάντα.

Εκ των υστέρων όμως φαίνεται ότι ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά τους γιατί τώρα και διακρατικές συνεργασίες γίνονται και τεστ DNA και φάκελοι ανταλλάσσονται μέχρι τρίτης γενιάς σε όλους αυτούς που λάβανε μέρος στο τρομακτικό έγκλημα στην Νέα Φιλαδέλφεια.
ARVE

Κάποιοι  ξηλώνονται ως δήθεν υπεύθυνοι για να τοποθετηθούν κάποιοι άλλοι που επίσης δεν έχουνε τα απαραίτητα προσόντα. Δημιουργούνται κλίκες αξιωματικών οι οποίοι δεν εκτελούν αυτό για το οποίο ορκίστηκαν αλλά προσπαθούν να προκαταλάβουν τι θα ήθελε ο εκάστοτε υπουργός για να ανέλθουν. Δουλική ανικανότητα.

Και μετά έρχονται και μας ανακοινώνουν συμπεράσματα από διάφορες  επιτροπές. Η θέση τους δεν είναι να μας τα διαβάζουν για να μας δείξουν ότι τάχα κάτι κάνουν. Η θέση τους είναι να έχουν την ευθύνη της ασφάλειας του πολίτη. Να είναι αποτελεσματικοί και να δημιουργούν ένα περιβάλλον ζωής όπου ο κάθε άνθρωπος θα μπορέσει μέσα από την ασφάλεια να δημιουργήσει να ζήσει και όλοι μαζί Πολιτεία και πολίτες να αφήσουν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές.

Το αδιέξοδο μπορεί να τελειώσει μόνο με έναν τρόπο. Με αυτόν που μπορεί να οργανώσει και να εφαρμόσει ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο μοναδικός πολιτικός φορέας που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς κόμμα δόγμα χρώμα. Με αυτόν που η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει σκοπό να καταστήσει τις ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας πραγματικούς παράγοντες ασφαλείας ευημερίας και προόδου του Ελληνικού έθνους.

Γραφείου Τύπου Κ.Π.Δ. Αττικής

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ