Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ 17/11/2023 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στη 1 το μεσημέρι μία ομάδα λιγοστών ατόμων επιτέθηκαν και βανδάλισαν ένα από τα νέα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη. Τα άτομα αυτά ανήκουν στην οργάνωση ΑΝΤΙΦΑ (ΑΝΤΙ-ΦΑσίστες) και αρέσκονται να λένε ότι είναι αντίθετοι του φασισμού. Πόσο αντιφατικό είναι όταν ένα από τα συνθήματά τους λέει: «Τσακίστε τους». Πόσο αντιφατικό είναι όταν άγονται και φέρονται μόνο με βία και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν. Πληθώρα τα συνθήματα τους κατά της Ελλάδας όπως: «Να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουμε εμείς». Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί; Και τι θα πει εμείς κι αυτοί; Η στάση τους δηλώνει ξεκάθαρα ότι διαχωρίζουν τον εαυτόν τους από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες βάλλονται μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Ανεξέλεγκτη είναι η δράση τους στο διαδίκτυο όπου στην επίσημη σελίδα τους επιβεβαιώνουν την αξιόποινη πράξη τους και η δικαιοσύνη και οι αρχές σιωπούν, σε μια εποχή με άπειρες τεχνολογικές δυνατότητες για τον εντοπισμό και την εύρεση των υπαιτίων.

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν;

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πολιτικός Φορέας δέχεται επίθεση από τους ΑΝΤΙΦΑ. Περισσότερες από 100 επιθέσεις έχει δεχθεί η Ελλήνων Συνέλευσις πανελλαδικά από την ίδρυση της έως και σήμερα όπως και ο ίδιος ο πρόεδρός της Αρτέμης Σώρρας. Παρά τις καταγγελίες που έγιναν από την Ελλήνων Συνέλευσις ποτέ δεν αποδόθηκαν ευθύνες.

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν;

Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί κανένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στο γεγονός. Εάν αυτές οι επιθέσεις συνέβαιναν σε οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό ή κόμμα θα είχε γίνει ντόρος και θα συζητιόταν για μέρες. Η σιωπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης συμβαίνει μόνο προς τους οργανισμούς που ιδρύουν ανά την επικράτεια οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες με σκοπό να προάγουν την ελληνικότητα με τεράστια μεγαλοπρέπεια και αρετή προς όλους και για όλους. Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει στόχο και σκοπό την τεράστια ένωση όλων των ανθρώπων που ήδη συμβαίνει σήμερα ώστε να απαλλαγεί ολόκληρη η ανθρωπότητα από όλους αυτούς που την δυναστεύουν και την κομματιάζουν συνεχώς, με φασιστικούς και άδικους τρόπους.

Καλούμε όλο τον πολιτικό κόσμο να καταδικάσει αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προσβάλλουν την δημοκρατία καθότι η σιωπή είναι συναίνεση.

 

 




ARVE

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ