Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΘΗΝΑ 17/06/2018    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΧΥΡΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ