Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαλύει τα κυβερνητικά παραμύθια για ανάπτυξη

Με ένα βίντεο-σοκ αποκαλύπτει την οικονομική τραγωδία

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαλύει τα κυβερνητικά παραμύθια για ανάπτυξηΜε ένα βίντεο-σοκ αποκαλύπτει την οικονομική τραγωδία Σε μια ανταπόκριση από αυτές που δεν συνηθίζονται από τα δυτικά ΜΜΕ αποτυπώνεται το βασανιστήριο των Ελλήνων πολιτών
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαλύει τα κυβερνητικά παραμύθια για ανάπτυξη
Με ένα βίντεο-σοκ αποκαλύπτει την οικονομική τραγωδία
Σε μια ανταπόκριση από αυτές που δεν συνηθίζονται από τα δυτικά ΜΜΕ αποτυπώνεται το βασανιστήριο των Ελλήνων πολιτών

Σε μια ανταπόκριση από αυτές που δεν συνηθίζονται από τα δυτικά ΜΜΕ αποτυπώνεται το βασανιστήριο των Ελλήνων πολιτών

Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και πώς αυτή διαλύει τις ελπίδες των νέων ανθρώπων για το μέλλον και οδηγεί ακόμα και τους ηλικιωμένους να μείνουν άστεγοι, αποτυπώνεται σε μια συγκλονιστική ανταπόκριση και ένα βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Μια ανταπόκριση-«ξυράφι» στους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «ανάπτυξης» -προφανώς εννοούν την ανάπτυξη των ολιγαρχών  φίλων και συγγενών των κυβερνητικών στελεχών που έχουν θησαυρίσει από το Ταμείο Ανάπτυξης της ΕΕ- και εστιάζεται στην απίστευτα ακριβή στέγη, στην αδιανόητη μείωση των μισθών κατά 32% ελέω των Μνημονίων που υπέγραψαν Γ.ΑΠαπανδρέου, Α.Σαμαράς-Ε.Βενιζέλος και Α.Τσίπρας και στα άλλα δομικά στοιχεία που διαλύουν σε καθημερινή βάση την ζωή των Ελλήνων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% του εισοδήματος των Ελλήνων πηγαίνει στην στέγαση, έναντι του μόλις 19% των λοιπών κρατών της ΕΕ!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο απλός και με στοιχεία τρόπος που αποδομεί την προπαγάνδα του Μαξίμου το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποτυπώνει την πικρή πραγματικότητα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

 

Αξίζει να σταθούμε για άλλη μια φορά στην μεγάλη καταστροφή της Θεσσαλίας, απόρροια των τραγικών παραλείψεων της κυβέρνησης και της κυβερνητικά ελεγχόμενης Περιφέρειας. 

Η καταστροφή στην Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εκτόξευση στις τιμές των σούπερ μάρκετ.

Η Περιφέρεια συμμετέχει στη διαμόρφωση του ελληνικού ΑΕΠ με ποσοστό 5%.

Το ΑΕΠ ήταν 215 δις ευρώ και η συμμετοχή της Θεσσαλίας ήταν 11 δισ, ευρώ το 2023. Η εκτιμώμενη απώλεια είναι 4 και πλέον δισ. ευρώ από την καταστροφή.

Με πρωτοφανή απώλεια παραγωγής του τρέχοντος έτους στο πρωτογενή αγροτικό τομέα, στον δευτερογενή τομέα της μεταποίησης στις υπηρεσίες και τον τουρισμό.

Το απόθεμα στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο καθώς και των ζωοτροφών της Θεσσαλίας ήταν φέτος πλέον των 20 δισ. ευρώ.

Η εκτιμώμενη απώλεια για τον παρόντα χρόνο είναι 5 δισ. ευρώ από τη καταστροφή.

Η αξία των εγκαταστάσεων ήταν πλέον των 20 δισ. ευρώ. Εκτιμώμενη απώλεια από τη καταστροφή αυτών 6 δισ. ευρώ, δηλαδή από απώλεια επαγγελματικών εγκαταστάσεων, αυτοκινήτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού (με το 50% να αποτελούν τα οφειλόμενα δάνεια σε τράπεζες).

Η αξία των κτηριακού αποθέματος στη Θεσσαλία ανέρχεται στα 70 δισ. ευρώ. Στο εν λόγω κτηριακό απόθεμα, η εκτιμώμενη απώλεια από την πρόσφατη καταστροφή είναι της τάξης των 8 δισ. ευρώ.

Η εκτιμώμενη απώλεια 10 δισ. ευρώ από καταστροφές δημόσιων έργων υποδομών, δηλαδή εγγειοβελτιωτικά έργα, οδοποιία, γέφυρες, δίκτυα ηλεκτρισμού και τηλεφωνίας.

Εκτιμώμενη απώλεια –για όλη τη χώρα- 10 δισ. ευρώ για αποθετικές (παράπλευρες απώλειες) ζημιές και καταστροφές της υπόλοιπης χώρας εξ αιτίας του Daniel στη Θεσσαλία.

Σύνολο απωλειών για τη Θεσσαλία και τον εθνικό μας πλούτο πλέον των 43 δισ. ευρώ!

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ