Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΤΡΑ 09-03-2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ  ΣΗΜΕIΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-03-2018, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΓΙΑ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΒΑΓΙΑ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ. ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΓΩΝ, ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015 ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε., TA BLOGS, TA SITES, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ANTIFA), ΑΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ  ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΙΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΗΣ SIEMENS, ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΡΗΜΗΝ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ; Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-03-2018 ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ