Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΘΗΝΑ 22-6-2018

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ «ΑΝΩΘΕΝ», ΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ» ΚΑΙ «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ» ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ  ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ,

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΙΣ 21/06/2018 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΡΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΝΑ «ΧΤΙΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΟ  ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕ, ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2018.

ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ  ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΙ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΗΣ – ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ (2) ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ – Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΨΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΚΑΙΟΥΝ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ