Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΓΡΙΝΙΟ, 10-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΟΝΗΘΗΚΑΝ  ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

 https://www.youtube.com/watch?v=-3SQTsG0RqI

ΗΣΑΝ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΟΥ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΥΓΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ Μ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

   ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

 ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ; ΕΝΕΚΑ ΛΑΘΟΥΣ; ΑΒΛΕΨΙΑΣ; ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ; ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ  ΕΝΩ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ; ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Κ.Π.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ