Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 27/6/2018

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ  ΜΕ ΤΙΤΛΟ

«Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ «ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ» ΣΤΟΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΑΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ  2017.

ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ http://ypomnima.artemis-sorras.gr/  ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕ  ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2017  ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Η 1Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13  ΟΠΟΥ ΚΑΙ « αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Αρτέμης Σώρρας) δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής (600.000.000.000)…. τα οποία έχουν κατατεθεί  σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ2Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376/2017  ΚΙ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ  Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ2/ 2017 ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ” Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ (ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΤΛ).

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ « Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΟ Γ.Ε.Μ.Η  Ή ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ Ο… ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ…

ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ  ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,

ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 : esykentrtypos@gmail.com