Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Καθημερινή εισβολή λαθρομεταναστών στα νησιά του αν. Αιγαίου και Γαύδο
Καθημερινή εισβολή λαθρομεταναστών στα νησιά του αν. Αιγαίου και Γαύδο

Καθημερινή «εισβολή» λαθρομεταναστών στα νησιά του αν. Αιγαίου και Γαύδο

Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι φυλάσσονται τα σύνορα!

«Το Μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει», είχε δηλώσει κατά την άφιξή του στην Γαύδο την 1η Απριλίου ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.

Το αν είχε ο ίδιος την εντύπωση ότι είπε κάποια “σοφία” ή “εξυπνάδα” με αυτή τη φράση μόνο αυτός ξέρει. Πιθανότατα να νομίζει ότι όντως έκανε μια… “βαθυστόχαστη” παρατήρησή.

Εάν πράγματι ζει στην Ελλάδα θα γνωρίζει ότι το μεταναστευτικό όχι απλώς μένει εδώ αλλά έχει κανονική μετακόμιση, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων από το 1990 και ύστερα, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μόλις εχθές, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Ζάππειο ότι “κρατάμε απόρθητα τα σύνορα αγρυπνώντας στα εδάφη, τοις θάλασσες και τους ουρανούς μας”.

Πόσο σχέση με την πραγματικότητα έχουν αυτές οι δηλώσεις; Καμία απολύτως. Τα “απόρθητα” σύνορα έχουν δεχθεί πάνω από 11.000 αλλοδαπούς -κυρίως μουσουλμάνους- από τα τέλη Μαρτίου, ενώ τα ίδια “απόρθητα” σύνορα το 2023 έκαναν εξαίρεση μόνο… σε 48.721 περιπτώσεις το 2023.

Με αυτούς τους ρυθμούς η Ελλάδα πάλι θα δεχθεί φέτος πάνω από 40.000 αλλοδαπούς στη έδαφός της. Αλλά κανείς δεν δείχνει να ανησυχεί.

Η χώρα αλώνεται καθημερινά από τη μάστιγα της παράνομης μετανάστευσης αλλά στην κυβέρνηση νομίζουν ότι έχουν καταπολεμήσει το πρόβλημα.

Στη Γαύδο την οποία είχε επισκεφθεί ο Δ.Καιρίδης μόνο φέτος έχουν αποβιβαστεί ή μεταφερθεί απο το λ.σ. πάνω από 1.300 αλλοδαποί μουσουλμάνοι προερχόμενοι εκ των παραλίων της Λιβύης, ενώ το 2023 είχαν καταπλεύσει 683.

Δεν είναι όμως μόνο η Κρήτη βέβαια. Καθημερινά το δελτίο συμβάντων του λ.σ. αναφέρεται σε μεταφορές αλλοδαπών μουσουλμάνων από τις τουρκικές ακτές!

26 άτομα στην Κω στις 2 Απριλίου, ακόμη 14 άτομα στην Κω στις 2 Απριλίου, 29 στη Γαύδο στις 3 Απριλίου, 37 άτομα στη Γαύδο στις 4 Απριλίου , 10 άτομα στη Σάμο στις 5 Απριλίου, 25 στη Λέρο την ίδια ημέρα, 74 άτομα στη Γαύδο στις 31 Μαρτίου και η λίστα δεν έχει τέλος.

Η χώρα δέχεται εδώ και χρόνια μια κανονική εισβολή αλλοδαπών και ο υπουργός Μετανάστευσης το μόνο χρήσιμο που είχε να πει είναι το πρόβλημα ήρθε για να μείνει, ενώ ο πρωθυπουργός αυτοεπαινείται ότι φρουρεί τα σύνορα. Με τέτοιες αντιλήψεις η χώρα είναι χαμένη.

Διαβάστε-Καύσιμα:Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρωζώνη

>>Αποκάλυψη:Η Τουρκία αποσύρεται από τη Συνθήκη CFE,και συγκεντρώνει στρατό στα σύνορά μας

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ