Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο άνθρωπος ως κεντρικός άξονας της πολιτείας στην οποία διαβιώνει

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟ.

Ο κεντρικός άξονας της πολιτικής που χαράζει η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ως κεντρικός άξονας της πολιτείας στην οποία διαβιώνει. Συνεπώς οικονομία δεν μπορεί να υπάρχει με φτωχοποιημένους πολίτες έχοντας ως κέντρο της οικονομίας μόνο το χρήμα. Η φορολογική πολιτική της Ε.Ε. θα πρέπει να είναι ανταποδοτική και όχι να λειτουργεί ως έσοδο της για να μπορεί να λειτουργεί και να πληρώνει μισθούς κλπ.

Αντι αυτού βλέπουμε την Ε.Ε να έχει ως έσοδα της τον ΦΠΑ τα έσοδα από τα τελωνεία και τακτικές ή έκτακτες εισφορές. Δηλαδή ως εταίροι αντί να έχουμε διανομή κερδών από την λειτουργία της εμπορικής κοινοπραξίας Ευρώπη την χρηματοδοτήσαμε και την χρηματοδοτούμε συνεχώς χωρίς να κάνουμε έναν ετήσιο ισολογισμό να δούμε που βρισκόμαστε ως χώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημερωθεί για την δημιουργία πλουτοπαραγωγικών μηχανισμων από την Ε.Ε. και που και αν έχουν επενδυθεί τα κεφάλαια των ευρωπαίων πολιτων και συγκεκριμένα των Ελλήνων. Επιδοτήσεις προγράμματα ΕΣΠΑ LEADER κλπ δεν γνωρίζουμε τι ποσοστό ανταποδωτικότητας καλύπτουν ετησίως κι αυτό γιατί κανένας ευρωβουλευτής δεν μας έχει ενημερώσει ως τώρα.

Η θέση της Ελλάδας μέσα στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε κεντρώα,είναι η ίδια η Ελλάδα με τους Έλληνες. Στην Ευρώπη είναι ανάγκη να τεθεί ένα γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό σύστημα με κέντρο τον άνθρωπο και την ίδια την ανάπτυξη όπου ηυ οικονομία θα αποτελεί πραγματικά τηννομή του ίδιου του ευρωπαικού οίκου και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με βάση το δίκαιο των ανθρώπον.

Η Ελλήνων Συνέλευσις χωρίς δεσμά και αγκυλώσεις μπορεί να ελέγξει να εμφανίσει και να αναδείξει όλες τις Ευρωπαικές συμβάσεις κρυφές και φανερές μέσα στα πλαίσια της ισότητας και της αλήθειας του δικαίου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου να βρίσκεται πάνω από τον άνθρωπο. Η Ευρώπη των ανθρώπων και όχι των τραπεζών είναι πρωταρχικός στόχος και κύριο μέλημα των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις.

ARVE

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://eurovouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ