Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Ακρίβεια, αλαζονεία και έπαρση οδηγούν στο τέλος της κυριαρχίας Μητσοτάκη
Ακρίβεια, αλαζονεία και έπαρση οδηγούν στο τέλος της κυριαρχίας Μητσοτάκη

Ακρίβεια-αλαζονεία και έπαρση οδηγούν στο τέλος της κυριαρχίας Μητσοτάκη.

Δύσκολος προοιωνίζεται ο δρόμος προς τις ευρωεκλογές για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως καταδεικνύεται και από το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco για τον Alpha που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Μολονότι η ΝΔ παραμένει πρώτη σε προτίμηση ψήφων, η ακρίβεια, η αλαζονεία και η συσπείρωση των κομμάτων προκαλούν κλυδωνισμούς.

Το 63% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με αλαζονεία, έναντι 27% που δηλώνει ότι διαφωνεί.

Μέχρι και η δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ καταγράφει τη μεγάλη κυβερνητική φθορά, σημαίνοντας συναγερμό στο επιτελείο της Πειραιώς που είχε για εκλογικό ψυχολογικό όριο το 30%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στον Σκάι η κυβέρνηση καταγράφει μεγάλες απώλειες με την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές να διαμορφώνεται στο ποσοστό 28,5% …

Στα θέματα που προβληματίζουν την κοινωνία, στην κορυφή βρίσκεται η ακρίβεια και τα οικονομικά.

Ένα ακόμα γεγονός που καταμαρτυρεί ότι φθάνει το τέλος της κυριαρχίας Μητσοτάκη … είναι η πληροφορία που λέει πως ο επικοινωνιολογος.

Σταν Γκρίνμπεργκ βγήκε μπροστά και απαγόρευσε διά ροπάλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η εισήγηση του χρυσοπληρωμένου Αμερικανού επικοινωνιολόγου του Μαξίμου είναι να το πάει μέχρι τέλους γιατί σε περίπτωση εθνικών εκλογών είναι πεπεισμένος ότι ο Μητσοτάκης θα χάσει την αυτοδυναμία και θα ανακύψει σοβαρό εσωκομματικό θέμα.

Και όσο η θέρμη των εκλογών υψώνει τόσο την αγωνία τους δυναμώνει .Ο λαός τούτη τη φορά αηδιασμένος φαίνεται αποφασισμένος τη φουστίτσα τους να την κοντύνει και τα ποσοστά τους να μικρύνει…

Η κυβέρνηση του ακροκεντρωου Μητσοτάκη ξεπατίκωσε ακριβώς την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ (αντζεντα ΛΟΑΤΚΙ , πόλεμο στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ανοιχτά σύνορα, αδιαφορία για δημογραφικό και πολύτεκνους , επιδόματα, φόροι, ευνουχισμός αστυνομίας, ενδοτισμός, Μπελέρης κτλ.)

Γι’ αυτό και τιμωρείται από τους πολλούς , που αρνούνται πως η λύση είναι να αρχίσεις να βλέπεις περισσότερα ριάλιτι και ειδήσεις στην TV η να αρχίσεις να απασχολείσαι στα σοσιαλ, η να μη σκέφτεσαι τίποτα και να πιστεύεις ότι σου λένε και τότε να αρχίσεις να νυστάζεις και δεν θα σε νοιάζει τίποτα πια.

Ναι τιμωρείται γι’ αυτό και κυρίως, διότι εξελέγη δεσμευόμενη για τα ακριβώς αντίθετα.

Τιμωρείται για την «εξαπάτηση εκλογικού σώματος».

Ο λαός τώρα συνειδητοποιεί πως όσα παρακολουθούσε ήταν μια παραπλανητικη εικόνα και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επενδύσει από την πρώτη στιγμή στο μακιγιαρίσματα της πολιτικής του εικόνας , πολλαπλασιάζοντας έτσι μια αδυσώπητη πολιορκία των πολιτών στο είδωλό του ακριβώς όπως κάνει τώρα και ο Κασσελάκης…

Και τώρα ήρθε η ώρα της δίκαιης τιμωρίας … για όσα ψευδώς υποσχέθηκε η κυβερνώσα μεταλλαγμένη παράταξη στην οποία δεν έχουν πια καμια αξία οι καταγωγές και οι προελεύσεις!

Τώρα λοιπόν τιμωρείται για τον αμοραλισμό και την ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει την κυβερνητική πολιτική σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Μια πεντάχρονη κυβερνητική πορεία που δεν κρύβεται πια ούτε ο εθνομηδενισμός, ούτε ο αντικληρικό λαϊκισμός ,ούτε η αντιθρησκευτική τρανσπολιτική κουλτούρα κ.α.

Τον τρόμο και τον πόνο της τιμωρίας που έρχεται στις ευρωεκλογές τον επιβεβαίωσε στο ανοικτό «Συνέδριο» του κινούμενου θιάσου με την τσιριχτή φωνή του ο Αντιπρόεδρος κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του οποίος ωρυόμενος έσκουζε: «Προσπαθούν να ρίξουν τον Μητσοτάκη θα τους αφήσουμε; Πιο δυνατά θα τους αφήσουμε;»

Το παιδί του Καρατζαφέρη τα είπε όλα. Η φωνή του έμοιαζε με φωνή πανικόβλητου στρατηγού κάτω από κρίση ηττοπάθειας, απευθυνόμενο στους στρατιώτες του, προκειμένου να τους ενθαρρύνει το ηθικό. Το κάλεσμα του Γεωργιάδη ήταν το προανάκρουσμα της εξευτελιστικής κατάρρευσης.

Θα τιμωρηθεί στις ευρωεκλογές. Θα τιμωρηθείς στις ευρωεκλογές γιατί έφθασε να κόβει με το μαχαίρι ακόμη και τα ειδικά επιδόματα καθώς επίσης και τις άλλες έκτακτες παροχές, που έως τώρα δίνονται από τις υπερβάσεις των κρατικών εσόδων σε σχέση με τον προϋπολογισμό.

Θα τιμωρηθεί και για τις νέες κυρώσεις που θα επιβάλει η κυβέρνηση του σε όσες τουριστικές επιχειρήσεις παραβιάζουν τον οδηγό συμπεριφοράς για τους ΛΟΑΤΚΙ, που προβλέπει πως αν κάποιος ΛΟΑΤΚΙ κρίνει ότι υφίσταται “διάκριση” (πχ. τον θεώρησαν άνδρα ενώ πιστεύει ότι είναι γυναίκα), τότε με τους νόμους και τις γραφές Μητσοτάκη, η τουριστική μονάδα θα τιμωρείται.

Θα τιμωρηθεί γιατί προώθησε την αθεΐα την ομοφυλοφυλία και τον άκρατο δικαιωματισμό…

Ποιος ο πρόεδρος της κεντροδεξιάς παράταξης που οι ιδρυτικές της αρχές και τα ακράδαντα πιστεύω της λαϊκής της βάσης στηρίζονται στο τρίπτυχο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια.

Θα τιμωρηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη επειδή νομοθετεί για κάποιους ελάχιστους , και για χάρη τους πάει κόντρα στις αξίες της Ορθοδοξίας και της παραδοσιακής οικογένειας… για αυτούς, δίνει και αθώα παιδιά ως πειραματόζωα σε αυτούς που συνειδητά αρνούνται την φυσιολογική συζυγία και την εξ αυτής παιδοποιία, γι’ αυτους βάζει στα σχολεία αντιχριστιανικές διδασκαλίες !

Αυτούς προβάλει το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο ως πρότυπα και ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, ο πρωθυπουργός και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, ότι έχει στηθεί κλάδος ιατρικής με δισεκατομμύρια τζίρο, βαφτισμένος ως gender affirming care , που ακρωτηριάζουν γεννετικά όργανα παιδιών, αυτοί πάνε ολοταχώς να βαφτίσουν τους παιδεραστές ως Minor Attracted Persons (MAPs).

Θα τιμωρηθεί επίσης αυστηρά ο πρόθυμος των συμμάχων πρωθυπουργός και για τη νέα συμφωνία που απεκάλυψε η αμερικάνικη επιθεώρηση Newsweek, βάσει της οποίας ο Μητσοτάκης ενισχύει την ουκρανική αεράμυνα με την παραχώρηση 32 μαχητικών αεροσκαφών F-16 που μέχρι σήμερα είχαν την αεράμυνα των νησιών του Αιγαίου!

Μάλιστα μετά τα F-16 θα σταλούν στο Κίεβο και Mirage της Ελληνικής ΠΑ. Σε αυτό το ίδιο άρθρο υπογραμμίζεται ότι η συμφωνία είναι σίγουρη.

Θα τιμωρηθεί όμως και για την αβάντα και για τις Δικαιολογίες της αδερφής του Ντόρας Μπακογιάννη για τη στάση και την ψήφο της στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου , η οποία λίγες ημέρες μετά χωρίς ντροπή δήλωσε: “Η πίεση της διεθνούς κοινότητας ήταν πολύ μεγάλη…”
Η άμεση παραδοχή της, περί μόχλευσης και χειραγώγησης της από το εξωτερικό, χαρακτηρίζονται ως οι Μικρές Πρέσπες.

Θα τιμωρηθεί εξαιρέτως γιατί οι πολίτες έμαθαν για τις εγγυήσεις εκατομμυρίων που καταβάλουν οι κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ που κατηγορούνται για τη σύμβαση 717 και το έγκλημα των Τεμπών…

Θα τιμωρηθεί με βεβαιότητα και γιατί ενώ έχουμε πολύ υψηλή παραγωγή ρεύματος από ΑΠΕ, και πολλές μέρες και ώρες ειδικά από την άνοιξη και μέχρι τέλος φθινοπώρου, ή τιμή της χονδρικής αγοράς του ρεύματος σχεδόν μηδενίζει, αλλά η τιμή της λιανικής είναι στα ύψη…

Ο κατάλογος των αρνητικών επιδόσεων είναι μακρύς και στη κάλπη θα αξιολογηθεί και θα καταδικαστεί για όλα τα κυβερνητικά «επιτεύγματα» των αχρήστων «πρασινοκόκκινων αρουραίων» που μάζεψε στο Μαξίμου, από τα βρώμικα υπόγεια του Σημίτη και από τα σκουπίδια που ξέρασε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη!

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι η δεύτερη φτωχότερη χώρα της ΕΕ.

Δυο στα τρία νοικοκυριά βρέθηκαν στο όριο της φτώχειας .
Στη χώρα βασιλεύει η ανασφάλεια και η ΕΛΑΣ είναι βαθειά προβληματική.
Το ΕΣΥ καταρρέει και βρίσκεται στα χειρότερα του.

Η Παιδεία σε τέλεια παρακμή έτοιμη να παραδοθεί στα ιδιωτικά ψευτο ΑΕΙ.
Η διαφθορά και το κουκούλωμα επικρατεί σχεδόν παντού.

Ο λαός καταλαβαίνει σιγά σιγά πως οι δήθεν άξιοι και αριστοι είναι στην πραγματικότητα ανίκανοι τυχοδιώκτες, διεφθαρμένοι που αλλάζουν εύκολα απόψεις για να εξαπατούν το εκλογικό σώμα με σκοπό παράνομα να πλουτίζουν οι ίδιοι.

Καταλαβαίνουν η όχι οι πολίτες, δυστυχώς όμως είναι υπαρκτά τα δημοσιονομικά ελλείματα, είναι θηλειά τα δανεικά που ξοδεύουμε για να προβάλουμε πως δήθεν υπάρχει ανάπτυξη και θα κληθούμε να ξεκινήσουμε να αποπληρώνουμε το 2033 δαπανώντας μόνο σε μία χρονιά 27 δις ποσό εξωφρενικό ίσο με 8% του ΑΕΠ.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει η χώρα.

Και η αντιπολίτευση, όμως, φτωχοπρόδρομος είναι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επενδύσει από την πρώτη του θητεία στην πολιτική του εικόνα, πολλαπλασιάζοντας έτσι μια αδυσώπητη πολιορκία των πολιτών στο είδωλό του ακριβώς οπως κάνει και ο Κασσελάκης…

Απογοήτευση, θυμός, οργή που επικρατεί στην κοινωνία είναι το αποτύπωμα στην πρόθεση ψήφου όλων των ποιοτικών ερευνών της κοινής γνώμης.

Mε τα δημοσκοπικά ποσοστά να μειώνονται σταθερά και την εικόνα της – όπως καταγράφεται από τα λεγόμενα ποιοτικά στοιχεία – να καταρρέει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει περιέλθει στην φάση της αποδρομής και αν κάτι την συγκρατεί είναι η έλλειψη αξιόπιστου πολιτικού φορέα υποδοχής της ογκούμενης κοινωνικής δυσαρέσκειας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Financial Times για την Ελλάδα: «Οι μισθοί είναι 30% χαμηλότεροι σε σχέση με το 2007 – Θα γίνει σύντομα η φτωχότερη χώρα στην ΕΕ»

>>Βουλή τροχαίο:Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον Αστυνομικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ