Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η πραγματική θέση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό χάρτη

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟ.

Η Ε.Ε επέβαλλε τον ΦΠΑ στην πραγματική οικονομία στην διακίνηση των προιόντων και των υπηρεσιών και όχι στην πλασματική οικονομία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό έχει συμβεί, αποδεδειγμένα πλέον, για να είναι απόλυτα ελεγχόμενη η παραγωγή σε όλους τους τομείς. Παρατηρείται μια συνεχής συρρίκνωση της παραγωγής σε ευρωπαικό επίπεδο και αυτό είναι αποτέλεσμα της φορολογικής πολιτικής της Ε.Ε. Διαχρονικά παρατηρούμε την συνεχή απουσία των Ελλήνων ευρωβουλευτών από τις αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.

Η Ελλάδα μονίμως αδικείται σε μια υποτιθέμενη ένωση εταίρων σε μια εμπορική κοινοπραξία με σημαία υποτίθεται την ισότιμη ανάπτυξη αυτών. Πρέπει να αντιληφθούμε την ακριβή θέση μας ως χώρα μέσα στην Ε.Ε. ξεκινώντας από την ίδια την εμπορική επωνυμία Ευρώπη όπου είναι Ελληνική άρα υπαρχουν πνευματικά δικαιώματα στην υπεραξία που υπάρχει εκεί.Ολόκληρος ο δυτικός πολιτισμός στηριζεται πάνω στα πρωτόκολλα λειτουργίας που έθεσε ο Ελληνικός πολιτισμός όπως επιστήμες μαθηματικά γεωμετρία αστρονομία ρητορική φιλοσοφία μουσική αριθμητική χημιστική μεταλλουργία κλπ.

Οπότε έχω πνευματικά δικαιώματα παντού κι όμως θεωρούμαστε ο φτωχός συγγενής της Ευρώπης.Αυτό σταματά με μια ισχυρή βούληση για επανάκτηση ολων των δικαίων και δικαιωμάτων του Έλληνα από τα στελέχη της Ελλήνων Συνέλευσις ως ευρωβουλευτές στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο. Στόχος της Ελλήνων Συνέλευσις είναι να επικρατήσει το δίκαιο μέσα σε ένα περιβάλλον αλήθειας η οποία είναι απαραίτητη σε μια Ευρώπη όπου επικρατεί το ψεύδος. Ο άνθρωπος πρέπει είναι το πρώτο μέλημα της Ευρωπαικής πολιτικής σε ένα πλαίσιο ισότητας ισονομίας και ισοζυγίας το οποίο απουσιάζει σήμερα.Ο άνθρωπος στο κέντρο λοιπόν είναι το σύνθημα της Ελλήνων Συνέλευσις και πρέπει να γίνει σημαία όλων των κρατών μελών της Ε.Ε. διότι ζούμε στον πλανήτη του ανθρώπου και αυτό είναι το φυσιολογικό να συμβεί.

ARVE

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://eurovouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ