Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
26 ΟΚΤ 2023 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΥΡΩ....
26 ΟΚΤ 2023 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΥΡΩ….

26 ΟΚΤ 2023 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΥΡΩ….

Προκειμένου να διεξαχθεί άρτια η επίσκεψη των κεντρικών τραπεζιτών της Ευρωζώνης στην Αθήνα για την ιστορική συνεδρίαση, η Τράπεζα της Ελλάδος βρίσκεται εδώ και μήνες σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακαινίζεται ολόκληρος ο δεύτερος όροφος στο κεντρικό κτήριο της ΤτΕ επί της οδού Πανεπιστημίου και Ομήρου προκειμένου να διαμορφωθούν οι κατάλληλες αίθουσες και χώροι που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης.

Ενδεικτικά, το πρωτόκολλο της ΕΚΤ προβλέπει κάθε κεντρικός τραπεζίτης -και μέλος του ΔΣ- να διαθέτει δικό του προσωπικό γραφείο, ενώ ετοιμάζεται και κατάλληλη αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου. (σ.σ. ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ)

Και σε επίπεδο ασφάλειας, όμως, οι προδιαγραφές της επίσκεψης είναι πολύ υψηλές, καθώς αφορούν στη φύλαξη υψηλών προσώπων. Για τον λόγο αυτό, το προσωπικό ασφαλείας της ΤτΕ εκπαιδεύεται εντατικά από την αρχή του καλοκαιριού από την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της επίσκεψης των αξιωματούχων της ΕΚΤ στην Αθήνα. (ΔΛΔ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ)

σ.σ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΥΡΩ , ΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ , ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ