Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  20/9/2018

ΣΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 90% ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΣΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΑΣΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ. Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΩΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΦΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΙΝ Η ΔΕΗ ΔΕΔΔΗΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ. ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ .

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΥ ΖΕΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ
Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ