Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

28/06/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ (ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ.«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.

ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΡΘΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η Ε.ΣΥ.«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

 Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ