Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΕΣ, ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ, ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΙΣΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.
ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ, ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε.?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ?
ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΣ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙ? ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ? ΖΩΑ? ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ? ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ?
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΔΙΔΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ?
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΒΙΑΙΗ ΠΡΑΞΗ.
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ «ΡΟΥΘΟΥΝΙ».
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΙΔΡΥΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ