ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Δ.Π. ΗΠΕΙΡΟΥ 2/5/2018

Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2018, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΒΗ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ 2 ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ¨ΓΚΑΦΑ¨ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΠΕΣΕ, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/04-09-2015, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΘΟΣ ΛΕΚΟΣΗΣ