Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΙΩΑΝΝΙΝΑ,31-03-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ  ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 67650 ΤΗΝ 28-06-2013 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 107376 ΤΗΝ 15-11-2017), ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟ – ΝΕΡΟ – ΔΕΗ – ΔΗΜΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ – ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 04/09/2015 ΚΑΙ ΑΡ.ΠΡΩΤ:6199.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε»KAI Α.Φ.Μ.:0000931106.ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑÏΑ                                           

  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ