Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΙΩΑΝΝΙΝΑ,23-02-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΕΚ ΤΟΥ 1959 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.ΔΙΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ Ο.Η.Ε. , UNESCO ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ,ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑÏΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ