Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

«Τέλεψε» η Αφρικανική σκόνη -Η συγκλονιστική αποκάλυψη από Βοσνιακό εργαστήριο

Χωρίς άμμο Σαχάρας! Η συγκλονιστική χημική ανάλυση της σκόνης αυτοκινήτων αποκαλύπτει ότι βαρέα μέταλλα και στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού πέφτουν από τον ουρανό!

Το Βοσνιακό εργαστήριο βρήκε νικέλιο, βάριο και αλουμίνιο στο δείγμα που ξεπερνούσαν το γνωστό όριο κατά περισσότερο από 700 φορές, μαζί με άλλα βαρέα μέταλλα!

Τα αεροπλάνα καλύπτουν τον ουρανό με τροποποιητές καιρού για να ελέγχουν το ηλιακό φως και να εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία που χτυπά τον πλανήτη. Το καλοκαίρι χρειάζεται ακτίνες UV για να σκοτώσει τους ιούς, αλλά τι συμβαίνει όταν οι ακτίνες UV μπλοκάρονται από τη σκόνη;

Ένα ενδιαφέρον υλικό από τον Βόσνιο δικηγόρο και ακτιβιστή Mirnes Ajanovič 1 ] , ο οποίος διεξήγαγε μια ανάλυση της καφέ, αμμώδους σκόνης που βρίσκουν οι αυτοκινητιστές στα αυτοκίνητά τους σε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο στην Τούζλα της Βοσνίας. Την πληροφορία έφερε πριν λίγες μέρες ένας Σλοβάκος YouTuber, περισσότερα στο βίντεο του εδώ .
 Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι επικαλύψεις λέγεται ότι προκαλούνται από τη λεπτή άμμο της Σαχάρας, η οποία μεταφέρεται από τους ανέμους στην Ευρώπη και αυτή η άμμος στη συνέχεια πέφτει στο τοπίο στην Ευρώπη. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι γύρη ελαιοκράμβης, αλλά προσέξτε, φαίνεται διαφορετικό, διότι η γύρη ελαιοκραμβης έχει ένα φωτεινό και λαμπερό κίτρινο χρώμα που δεν μπορείτε να το μπερδέψετε με τίποτα, και το στρώμα αυτής της γύρης είναι πραγματικά τέτοιο που είναι σχεδόν αόρατο μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκίνητο .

Ωστόσο, οι επικαλύψεις στα αυτοκίνητα εμφανίζονται πριν και πολύ μετά την έναρξη των εποχών γύρης. Λοιπόν από πού προέρχεται; Μία από τις αιτίες είναι ακριβώς αυτή η άμμος της Σαχάρας, η οποία μεταφέρεται από τους ανέμους στη Μεσόγειο Θάλασσα και τις Άλπεις στην Ευρώπη. Ο όγκος της άμμου μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικός, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο που ουσιαστικά δεν εμφανιζόταν πριν από 20 ή 30 χρόνια. Είναι ένα εντελώς νέο πράγμα. Αλλά αυτή η άμμος είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εμπλουτισμένο με τέτοια βαρέα μέταλλα και ουσίες που σίγουρα δεν μπορούν να προέλθουν από την άμμο της Σαχάρας.

Ότι η ροή του αέρα πάνω από τη Μεσόγειο θα άλλαζε ξαφνικά και θα άρχιζε να φέρνει άμμο από τη Σαχάρα στην Ευρώπη και τόσο συχνά; Μερικοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει, έτσι απλά σκουπίζουν ένα δείγμα από το αυτοκίνητο και το στέλνουν σε ένα εργαστήριο για ανάλυση. Αυτό ακριβώς έκανε ο Mirnes Ajanovič και δεν μπορούσε να μην αναρωτηθεί ποια ήταν τα αποτελέσματα.

Η υποτιθέμενη άμμος από τη Σαχάρα απέχει πολύ από αυτή την άμμο, επειδή η γνωστή άμμος Σαχάρας, δηλαδή η αληθινή και η πραγματική, έχει ακριβώς γνωστές παραμέτρους και σύνθεση, τις οποίες το εργαστήριο εισήγαγε στη δοκιμή και συνέκρινε τις τιμές αναφοράς της άμμου Σαχάρας με εκείνες τις τιμές που λαμβάνονται από δείγμα που λαμβάνεται από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Η εργαστηριακή έκθεση είναι γραμμένη στα σερβικά. Η πρώτη στήλη τιμών υποδεικνύει τις τιμές αναφοράς που πρέπει να έχει η πραγματική άμμος Σαχάρας, η δεύτερη στήλη δείχνει τις πραγματικές μετρημένες τιμές από ένα δείγμα επιχρίσματος αυτοκινήτου. Μπορείτε να βρείτε το έγγραφο από το εργαστήριο παρακάτω.

Οι μετρημένες τιμές είναι κυριολεκτικά σαν από ταινία τρόμου και όχι από τη Σαχάρα. Το αλουμίνιο υπερβαίνει τον όγκο αναφοράς της άμμου της ερήμου 728 φορές στον πίνακα, το αρσενικό υπερβαίνει το όριο 44 φορές και το βάριο υπερβαίνει το όριο 660 φορές. Ο σίδηρος ξεπέρασε το όριο 23 φορές, ο μόλυβδος 8 φορές, ο ψευδάργυρος 64 φορές. Αλλά το μεγαλύτερο σοκ και πλήγμα είναι η μετρημένη τιμή του νικελίου.

Ο όγκος του νικελίου στο δείγμα που ξύστηκε από το αυτοκίνητο ξεπέρασε τον όγκο αναφοράς του νικελίου της άμμου της ερήμου κατά 2.500 φορές το κανονικό όριο για το νικέλιο στην άμμο της ερήμου.  Αν το εκφράζαμε σε ποσοστά, τότε πρόκειται για υπέρβαση του ορίου κατά 250.000% συνολικά. Ναι, είναι βαμμένο και είναι απόλυτα καθαρό! Το νικέλιο και τα οξείδια του αλουμινίου είναι τα κύρια συστατικά των chemtrails, είναι οι κύριοι τροποποιητές του καιρού και είναι το νικέλιο και το αλουμίνιο που αντιπροσωπεύονται περισσότερο σε όλα τα επιχρίσματα που γίνονται στα μέρη όπου οι άνθρωποι παρατηρούν τα περισσότερα chemtrail.

Χωρίς την απαραίτητη υπεριώδη ακτινοβολία, ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν μπορεί να επιβιώσει, η μόνη αποτελεσματική και διαδεδομένη απολύμανση για ιούς

Αυτές οι χημικές ουσίες που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα στην ατμόσφαιρα έχουν πολλά καθήκοντα. Το πρώτο καθήκον είναι ο περιορισμός της επίδρασης της σκληρής υπεριώδους ακτινοβολίας στην επιφάνεια του πλανήτη. Η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο του δέρματος, ιδιαίτερα σάρκωμα δέρματος.

Και καθώς ο Ήλιος μας πλησιάζει στην υψηλή φάση του κύκλου του και θα αρχίσει να παράγει τεράστιες δόσεις σκληρής ακτινοβολίας τις επόμενες δεκαετίες (γι’ αυτό οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν καταφύγια σε όλο τον πλανήτη ή συναλλάσσονται μαζί τους, όχι μόνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία), μπορεί να φαίνεται ότι είναι μια δραστηριότητα για την προστασία του πληθυσμού. Αλλά προσέξτε προτού αρχίσετε να υποπτεύεστε τους παγκοσμιοποιητές για ευγενείς προθέσεις έναντι της ανθρωπότητας.

Κάτι τρομακτικό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στα μέσα Ιουνίου και μέσα στο καλοκαίρι εμφανίζονται κρούσματα αναπνευστικών ασθενειών, αναπόφευκτα Covid-19, και ο κόσμος αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτό, άλλωστε κάνει ζέστη. Ναι, είναι ζεστό, αλλά ο όγκος της προσπίπτουσας υπεριώδους ακτινοβολίας μειώνεται τεχνητά με ψεκασμό χημικών ιχνών. Οι τροποποιητές ουρανού κατά της διείσδυσης της υπεριώδους ακτινοβολίας στην επιφάνεια του πλανήτη αποτελούνται κυρίως από 3 στοιχεία, το βάριο, το νικέλιο και το αλουμίνιο. Αυτό πρέπει να ξέρετε.

Το μείγμα chemtrail αυτών των στοιχείων έχει το καθήκον να ανακλά πίσω στο διάστημα ορισμένα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, ειδικά το υπεριώδες φάσμα, που είναι ο κύριος λόγος για την παρουσία του βαρίου, το οποίο δεσμεύει αυτό το μήκος κύματος με τον εαυτό του. Το νικέλιο χρησιμεύει ως ανακλαστήρας που αντανακλά αυτό το μήκος κύματος ακτινοβολίας πίσω στο διάστημα. Και σε τι χρησιμεύει το αλουμίνιο; Αυτός είναι ο φορέας, το de facto pad για τη δομή βαρίου-νικελίου. Το κύριο καθήκον του μαξιλαριού είναι να συνδυάζει βάριο και νικέλιο με τη μορφή ανακλαστήρα.

Όλο αυτό το ξεσκόνισμα τελικά καταλήγει στο νερό, το έδαφος, τα φυτά και τα τρόφιμα

Το αρσενικό, από την άλλη πλευρά, χρησιμεύει ως η κόλλα που συγκρατεί αυτά τα μέρη μαζί σε επίπεδο νανοσωματιδίων. Υπάρχουν διάφορες διαμορφώσεις τροποποιητών καιρού, π.χ. η Κίνα χρησιμοποιεί βάριο και ταντάλιο για να διασκορπίσει τα σύννεφα πάνω από τις πόλεις. Η τεχνολογία λειτουργεί με την αντίθετη αρχή, ο στόχος είναι να παγιδεύσει την ακτινοβολία υπερύθρων και να εξατμίσει τα μόρια του νερού, ενώ το ταντάλιο αποτρέπει τη δευτερογενή συμπύκνωση στην ατμόσφαιρα. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι ό,τι ψεκάζεται στον ουρανό από αεροπλάνα πρέπει να πέσει αργά ή γρήγορα.

Τότε οι άνθρωποι το αναπνέουν, στρατιές ασθματικών μεγαλώνουν, τεράστιες στρατιές παιδιών με αλλεργίες, ουσίες εισέρχονται στα φυτά, στο γεωργικό έδαφος, μέσω αυτού στις πατάτες, στα δημητριακά, στα τρόφιμα. Σήμερα, να είστε πολύ προσεκτικοί με την ετικέτα BIO στα τρόφιμα. Ενδιαφέρεστε για το αν πρόκειται για υδροπονική καλλιέργεια σε θερμοκήπιο ή για καλλιέργεια σε ανοιχτό χωράφι. Εάν τα προϊόντα καλλιεργούνται έξω σε ένα χωράφι κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, φανταστείτε την επίδραση που θα έχουν αυτά τα χημικά ίχνη σε αυτό το χωράφι με μια καλλιέργεια με την ένδειξη BIO.

 

 

Δεν πρόκειται καθόλου για αυτοκίνητα που καλύπτονται από αυτά τα δηλητήρια. Μιλάμε για τα χωράφια εδώ, στα χωράφια που πέφτει αυτο το χημικο κοκτέιλ. Όλοι σιωπούν και προσποιούνται ότι είναι φυσιολογικό. Τι είναι φυσιολογικό; Λοιπόν, ξεσκόνισμα του ουρανού. Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις έναν όμορφο μπλε ουρανό, χωρίς ένα σύννεφο πουθενά. Ξαφνικά, τα αεροπλάνα αρχίζουν να πετούν και αφήνουν πίσω τους χημικά ίχνη, αλλά δεν διαλύονται μέσα σε δύο ή τρία λεπτά όπως παλιά στα νιάτα μας.

Οχι όχι. Σήμερα, το ίχνος των αεροπλάνων στον ουρανό διαρκεί 24 ώρες, δεν εξαφανίζεται, απλώς απλώνεται και λερώνει και απλώνεται στον ουρανό σαν το γάλα. Και μένει εκεί. Και πόσο καιρό. Μερικές φορές και 3 ολόκληρες μέρες . Τοποθέτησαν αυτό το δηλητήριο εκεί για να μην φτάσει η υπεριώδης ακτινοβολία στην επιφάνεια του πλανήτη, ώστε να μην σκοτώσει τους ιούς που κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα να διανέμει τακτικά σε όλο τον πλανήτη για να εμβολιάσει με δύναμη ολόκληρο τον πληθυσμό. Αυτό είναι όλο! Και ένας Ήλιος με σκληρή ισχύ και σκληρή UV ακτινοβολία θα χαλούσε τη δουλειά των παγκοσμιοποιητών με την εισαγωγή του Total Control.

Γαλάζιος ουρανός στην Ουκρανία χάρη στον πόλεμο vs. ένα σχέδιο για απόλυτο έλεγχο μέσω μιας μόνιμης δικτατορίας εμβολιασμού

Ξέρετε πού δεν υπάρχει πούδρα στην Ευρώπη σήμερα; Στην Ουκρανία! Οι ίδιοι οι Ουκρανοί αναφέρουν στα κοινωνικά δίκτυα ότι χάρη στον πόλεμο έχουν και πάλι καθαρό και όμορφα γαλάζιο ουρανό, που δεν τον θυμούνται. Καταλαβαίνεις? Τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας του ιού, οι παγκόσμιοι πετούσαν εμπορικά αεροπλάνα άδεια, χωρίς επιβάτες. Ακόμα και η Γκρέτα Τούνμπεργκ εκνευρίστηκε γιατί το κάνουν αυτό. Λοιπόν,  έπρεπε να σκοτεινιάσουν τον ουρανό.

 

Θυμάστε το 2020 για την άνοιξη; Τότε, ως αποτέλεσμα του κλεισίματος της τουριστικής βιομηχανίας, δεν πέταξε τίποτα για περίπου 4 μήνες και ο ουρανός σε όλη την Ευρώπη καθάρισε. Στη συνέχεια, η ΕΕ ενέκρινε ένα λεγόμενο πακέτο αποζημίωσης για τις αεροπορικές εταιρείες για να μην χρεοκοπήσουν, αλλά η προϋπόθεση για τη χρήση του πακέτου ήταν ότι οι αεροπορικές εταιρείες έπρεπε να συνεχίσουν να πετούν τα αεροπλάνα, ακόμη και αν ήταν άδεια. Και ξαφνικά ο ουρανός ξανασκόνησε στην Ευρώπη. Ακούστε τον πρώην αρχηγό της CIA Τζον Μπρέναν να μιλάει στο συνέδριο CFR του 2016 για την τροποποίηση του καιρού σε ολόκληρο τον πλανήτη..

 

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ