Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Σαν σήμερα 1 Απριλίου (Το περίγειο του Διός)την μέρα που μας έμαθαν να λέμε ψέματα
Σαν σήμερα 1 Απριλίου (Το περίγειο του Διός)την μέρα που μας έμαθαν να λέμε ψέματα

Σαν σήμερα 1 Απριλίου (Το περίγειο του Διός)την μέρα που μας έμαθαν να λέμε ψέματα.

ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ. ΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ. ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ;

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ .

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΝΟΥ ΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ARVE

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.
 
 
 
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β ΚΑΙ Γ  ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ 36 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΈΧΕΙ 12 ΠΛΑΝΗΤΕΣ.
1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ» ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΡΙΚΟ-ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  Ο «ΠΕΡΙΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ».
 
 
ΗΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
 
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ.
 
ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΠΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.
 
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.
 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 01-04-202
 
ΤΟ 2018 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΙΡΙΟΣ
Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ  .. ΠΕΡΙΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ … ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ..ΟΧΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ…ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ..ΤΥΧΑΙΟ.. ΔΙΟΤΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣARVE

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ