Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Έρευνα:Πως τα εμβόλια mRNA «Συγχωνεύονται μόνιμα στο ανθρώπινο DNA»

Θραύσματα mRNA από το εμβόλιο Pfizer για τον COVID συγχωνεύονται μόνιμα στο DNA των ανθρώπων, κατέληξε μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη. Η μελέτη εξέτασε ανθρώπινο DNA που απομονώθηκε από δείγματα αίματος εθελοντών. Οι συγγραφείς αναζήτησαν αντιστοιχίες μεταξύ του DNA των κυττάρων του αίματος και των γενετικών αλληλουχιών απο το εμβόλιο Pfizer COVID BNT162b2 . Μετά τη χρήση δοκιμών, οι επιστήμονες βρήκαν γονίδια που θα μπορούσαν να προέρχονται μόνο από το εμβόλιο Pfizer για τον COVID στα γονιδιώματα των δειγμάτων αίματος που αναλύθηκαν.

Ο Igor Chudov αναφέρει: Σχεδόν πριν από δύο χρόνια, δημοσίευσα μια περιγραφή μιας μελέτης που βρήκε την  ενσωμάτωση του εμβολίου COVID της Pfizer στο ανθρώπινο DNA , που ανακαλύφθηκε από ένα  εργαστηριακό πείραμα  σε ένα πιάτο .

Τα πειράματα που περιλαμβάνουν ανθρώπινα κύτταρα σε τρυβλία Petri είναι ευκολότερα και οδηγούν σε εύκολα αναπαραγόμενα αποτελέσματα. Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ερώτημα εάν τα αποτελέσματα τέτοιων πειραμάτων σε  κυτταροκαλλιέργειες  μπορούν να αναπαραχθούν σε  ζωντανά ανθρώπινα όντα .

Συγκεκριμένα,  το εμβόλιο για τον COVID-19 αντιστρέφει, ενσωματώνει και επομένως γίνεται μέρος του ανθρώπινου DNA σε ζωντανούς ανθρώπους που αναπνέουν ; Δεν είχαμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα – μέχρι τώρα.

η απάντηση είναι ναι  – το εμβόλιο mRNA Covid μερικές φορές γίνεται μέρος του DNA.

Η  μελέτη των Dhuli et al. περιγράφει την ανακάλυψη από Ιταλούς επιστήμονες που εξερευνούν τον λεγόμενο «Long Covid».

Αρχικά, εντόπισαν πρωτεΐνη ακίδας, με ορισμένα χαρακτηριστικά ειδικά μόνο για τα εμβόλια Covid, στο αίμα ορισμένων ανθρώπων που έπασχαν από Long Covid.

Η ανίχνευση έγινε πολύ μετά τον εμβολιασμό.

Τώρα που οι δοκιμές του γονιδιωματικού DNA των εμβολιασμένων ατόμων επιβεβαίωσαν αυτούς τους φόβους, θα υπάρξει συγγνώμη; Όχι βέβαια. Το μόνο που θέλουν είναι να μας εξαφανήσουν απο το διαδίκτυο για να μη προβάλουμε τέτοιες έρευνες.

Διαβάστε:Στη Βουλή δικογραφία κατά Καραμανλή από τραυματία των Τεμπών

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ