Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΗΠΑ:Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά τις παρενέργειες των εμβολίων Covid

Νέα στοιχεία που προηγουμένως είχαν κρυφτεί από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δείχνουν ότι ορισμένα άτομα ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν παράλυση, φλεγμονή της καρδιάς, επιληπτικές κρίσεις, αποβολές, αλλεργικές αντιδράσεις και άλλα προβλήματα μετά τη λήψη των εμβολίων για τον COVID-19.

Σύμφωνα με τους The Epoch Times, οι 780.000 αναφορές που περιέχονται στα πρόσφατα δημοσιευμένα δεδομένα έγιναν μετά την κυκλοφορία των διαφόρων εμβολίων για τον COVID-19 στο κοινό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν ότι είχαν προβλήματα όπως επιληπτικές κρίσεις, φλεγμονή της καρδιάς και αποβολές μετά τον εμβολιασμό.

Ένα άτομο ανέφερε, «Απώλεια συνείδησης και επιληπτικές κρίσεις αμέσως μετά την ένεση. Πήγε στο ER με ασθενοφόρο.» Ένα άλλο άτομο ανέφερε ότι έλαβε διάγνωση παράλυσης Bell μετά από «μούδιασμα και παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου».

Σύμφωνα με τους The Epoch Times, οι αναφορές τραυματισμών από εμβόλια έγιναν μέσω του συστήματος μηνυμάτων κειμένου V-safe που σχεδιάστηκε από το CDC για την παρακολούθηση πιθανών παρενεργειών που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID-19. Ενώ το CDC αρνήθηκε προηγουμένως να δημοσιεύσει τις αναφορές V-safe, οι Epoch Times ανέφεραν ότι ο οργανισμός αναγκάστηκε σε αγωγή να δημοσιοποιήσει άλλες πληροφορίες το 2022.

Οι πληροφορίες έδειξαν ότι περίπου το 8% των 10 εκατομμυρίων χρηστών χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη μετά τη λήψη του COVID- 19 εμβόλια.

Οι Epoch Times ανέφεραν ότι ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Matthew Kacsmaryk διέταξε το CDC τον Ιανουάριο να δημοσιοποιήσει καταχωρήσεις ελεύθερου κειμένου από τις αναφορές τραυματισμών εμβολίων μετά από μήνυση που άσκησε η Freedom Coalition of Doctors for Choice.

Οι δύο πρώτες εκδόσεις, που αποτελούνται από 780.000 αναφορές από περίπου 523.000 άτομα, τεκμηριώνουν χιλιάδες αναφορές εμβοών, εκατοντάδες αναφορές παράλυσης προσώπου και δεκάδες αναφορές καρδιακών φλεγμονών.

Οι πρόσφατα δημοσιευμένες αναφορές δείχνουν ότι ορισμένα άτομα που εμφανίζουν πιθανές παρενέργειες του εμβολίου COVID-19 είχαν ακόμη και σκέψεις αυτοκτονίας. «Για 24 ώρες μετά τον πυροβολισμό ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να μείνω ξύπνιος», έγραψε ένα άτομο. «Έχω επίσης μερικές πολύ έντονες σκέψεις αυτοκτονίας. Μηδενική όρεξη.”

Οι αναφορές δείχνουν ότι άλλοι άνθρωποι πάλεψαν με συμπτώματα που ήταν παρόμοια με αλλεργική αντίδραση. Ένα άτομο ανέφερε, «Διάβασα πού [sic] αυτό το εμβόλιο δεν πρέπει να χορηγείται σε οποιονδήποτε αλλεργικό στο PEG και είμαι αλλεργικός στο PEG. Θα ήταν απίστευτα καθησυχαστικό αν κάποιος με καλούσε, καθώς το μόνο που συναντώ είναι αδιέξοδο.

Διαβάστε-«Τέλεψε» η Αφρικανική σκόνη -Η συγκλονιστική αποκάλυψη από Βοσνιακό εργαστήριο

>>Γιατί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι;

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ