Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

11/06/2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ

«ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ  ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΘΑ ΜΥΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΠΟΙΝΗ  ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ Η’ ΙΣΟΒΙΑ ..ΕΔΩ  ΝΟΜΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ»

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ;; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ;;;
ΑΣ  ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΣΤΟ Αρθρο 1 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.
Αρθρο 1 παρ. 3 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ .ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ. .
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,  ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΤΗΝ  ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ  ΠΟΙΝΩΝ ;;;

ΕΓΚΛΗΜΑ  ΜΕΓΑ ΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΦΕΚ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, Ο ΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑ ΜΑΝ ΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1959, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.  ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ). ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΛΥΣΣΑΛΕΑ  ΝΑ  ΚΛΕΨΟΥΝ  ΝΑ ΣΦΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΝ.

ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19Ο ΧΩΡΕΣ ΜΕ  ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 817 ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ (ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ  ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ) ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΧΕΔΟΝ  ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ …..ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ.

ΑΣ  ΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ  ΚΑΠΟΙΕΣ  ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ  ΠΡΑΞΕΙΣ .

1ο. ΕΓΚΛΗΜΑ :  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ  ΚΑΙ  ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΟΥΤΕ  Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ   ΠΡΑΞΗ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ   ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΙΘΑΓΕΝΩΝ.

2ο ΕΓΚΛΗΜΑ: ΤΟ 2010 8 ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ,ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 678 δις ΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ   ΚΥΡΙΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΦΙΛΙΠΠΟ, Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ  ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 5.5 Τρις ΑΡΑ  ΕΧΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ;

3ο ΕΓΚΛΗΜΑ :ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΤΩΝ 600 δις ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΠΟΥ ΤΑ 600 δις ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΗΝ 1η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ Αρ.67650/2013 ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ Αρ. 107376/2017
ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ;; ΠΑΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ;; ΤΗΝ  ΩΡΑ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΑ 600 δις ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2016  Ν. 4352  ΦΕΚ 166Α/2015
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2017  Ν. 4444  ΦΕΚ 234Α/2016
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2018  Ν. 4507  ΦΕΚ 196Α/2017
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ;;

4ο ΕΓΚΛΗΜΑ :ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ   ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΩΣ   ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ 20.000   ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ,  ΚΑΘΩΣ   ΚΑΙ   ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΠΟΣΑ   ΠΟΥ  ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ  4% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ   ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ   ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 700ων τρις . ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ   ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ …ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΑΖΟΥΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ   ΣΤΑ  ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ..
ΤΙ ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΑΣ (ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΡΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ).

5ο ΕΓΚΛΗΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Ή ΕΠΟΠΤΕΙΑ  ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, Ή ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ….ΑΡΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ.  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ .

6ο ΕΓΚΛΗΜΑ : ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΙΘΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ) ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ  ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ  ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ,ΝΑ  ΦΥΓΟΥΝ  ΟΙ  ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΕΡΘΟΥΝ  ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.   ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ   ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ  ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

7ο ΕΓΚΛΗΜΑ :ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ  1989 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ (ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΗΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΚ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ …..ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ  ΧΩΡΑ, ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ..
ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ  ΤΟΜΟΙ  ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΕΩΣ ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ  ΜΑΣ, ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

ΠΟΣΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ». ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ . ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ   ΣΤΑ  ΑΥΤΙΑ  ΚΑΘΕ  ΝΟΗΜΟΝΟΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ,  ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ  ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ  Ο  ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕ  ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ  Η’  ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ,  ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ….
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ .

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ