Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ… ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ!
ARVE

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ -ΝΟΜΙΚΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ, Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

22.ΟΟ’….

Ι. ΣΙΜΟΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ENERGA.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ…

ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ, Ή ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ…

ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΥΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ!

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠ’ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΕΠ’ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΚΑΘΕ ΑΝΟΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ.. 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΞΕΡΩ, ΓΙΑΝΝΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ

ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΦΕΚ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ…

Ι. ΣΙΜΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ. ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, πηγάζουν κι υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» 

ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ.!!!!

ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ: «ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ;» -ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ- «ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΕΙΝΑΙ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…» ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟ  ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ι. ΣΙΜΟΣ: ΚΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ…

Ι. ΣΙΜΟΣ: ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

 ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ! ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: «ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ: 1Ος 2ΟΣ 3ΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΟΠΟΥ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ. 

ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ι. ΣΙΜΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

Α. ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

ΣΙΜΟΣ: ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ…

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ…

ΣΙΜΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ‘SINGULAR LOGIC” ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ  ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΈΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΩΣ, Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!

ΣΙΜΟΣ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΩΜΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ  …

ΆΡΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ.

ΣΙΜΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΚ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ!!!

ΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ  ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ  ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΕΔΩΣΕ…

ΣΙΜΟΣ: ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ… ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ … ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ.. ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΦΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ, ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ- ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ Ή ΟΧΙ. 

ΑΛΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ 

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΜΑΣ. ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ!!!! 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!! ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΗΡΘΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: «ΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ, ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!». ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! 

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5   ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!  ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ!!!!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!.

ΣΙΜΟΣ: ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ UCC ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!! 

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ BLACK SCREEN ΤΟΥ UCC!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

ΣΙΜΟΣ: ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΙΜΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΕΝΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΟΠΩΣ ΚΙ

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ…

ΣΙΜΟΣ: ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΣΙΜΟΣ: ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ

ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ,

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΝΑ

ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ

ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ.  ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ

ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ

ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.

ΣΙΜΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 

ΟΤΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ!  ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΑΤΤΩΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ 

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. 

ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”.

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΟΠΛΙΤΗΣ. ΘΑΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΚΑΙ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ν Α ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ