Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εκλογική αναμέτρηση 2023: Το Έθνος των Ελλήνων δηλώνει παρών

Του Κυριακέλη Γιώργου

 Για δεύτερη φορά η Ελλήνων Συνέλευσις δηλώνει ηχηρά το παρόν στις Εθνικές εκλογές του 2023. Εκατοντάδες υποψήφιοι βουλευτές με τα επιτελεία τους βρίσκονται καθημερινά σε διαρκή δράση ενημέρωσης και διαμοιρασμού ψηφοδελτίων ώστε κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να δώσει την ψήφο του επιλέγοντας τον μηχανισμό που θα μας οδηγήσει όλους στην απελευθέρωση.

Εδώ και τουλάχιστον 13 χρόνια όλα τα κόμματα συντελούν στο σχέδιο αφανισμού του Έλληνα πολίτη, στην αποσταθεροποίηση της οικονομίας και του δημόσιου βίου, στο ξεπούλημα τόσο της γης όσο και της Ιστορίας μας και μέχρι σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι πίσω από ασυλίες για πάρα πολλά εγκλήματα κατά του Έθνους μας.

Αν πραγματικά θες να τους τιμωρήσεις, αν πραγματικά θέλεις να τους δεις έναν-έναν στο «σκαμνί»  για όσα έχουν κάνει, αν πραγματικά επιθυμείς να ακυρωθούν παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες όπως τα μνημόνια και η συμφωνία των Πρεσπών, αν επιθυμείς δικαίωση για τα Τέμπη, την Εύβοια, το Μάτι , αν θες να δώσεις τέλος στην επαίσχυντη φτωχοποίηση και να ξεκλειδώσεις τον πλούτο σου σε όλα τα επίπεδα, ψηφίζεις Ελλήνων Συνέλευσις.

Την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει ένας τεράστιος έλεγχος σε όλα τα οικονομικά δεδομένα και όλες τις συμφωνίες, ώστε τα μεν χρέη να διαγραφούν και οι δε συμφωνίες που δυναστεύουν τους πολίτες να ακυρωθούν μία και δια παντός. Η επόμενη μέρα θα μας βρει σε μία πυρετώδη εργασία για την δόμηση της πολιτείας μας, θα δώσουμε στην παιδεία την πραγματική της υπόσταση ώστε τα παιδιά μας να γίνονται πολίτες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, μουσικοί, τεχνίτες και όχι ντελιβεράδες, σερβιτόροι η επαίτες ενός επιδόματος δίχως μέλλον.

Η υγεία χρειάζεται νοσοκομεία υψηλών προδιαγραφών τόσο υλικοτεχνικά όσο και σε προσωπικό και αυτό μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί και θέλει να το χρηματοδοτήσει.

Το κόστος διαβίωσης δεν πρέπει να ξεπερνάει το 50% του κατώτατου μισθού, που σημαίνει ότι κάθε νοικοκυριό μπορεί να κάνει χρήση και αποταμίευση από το υπόλοιπο 50%, σε αντίθεση με σήμερα που ούτε το 70% του κατώτατου μισθού δεν φτάνει για τα προς το ζην.

Αυτά όπως και όλο το σχέδιο της Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι υποσχέσεις αλλά δέσμευση να υλοποιηθούν με ένα πρόγραμμα επικυρωμένο από τον Άρειο Πάγο (αρ.πρωτ. 6199/2015), με χρηματοδότηση από πλούτο πιστοποιημένο, ελεγμένο και εγκεκριμένο χωρίς να βάζει υποθήκη την γη και το σπίτι του Έλληνα.

Η επόμενη μέρα εξαρτάται από εμάς και τις επιλογές μας.

Η επόμενη μέρα είναι έτοιμη και περιμένει εμάς.

Εμείς τι περιμένουμε;

Πηγή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY9EiG9JhwHTNvMbzvxhFQV3EtHHsnqsuEMfkIF6XTvonHYR3uOS283xInJTa3DEs3zS56IeexHKrz64kddWyhpRiTrasw3DnRM8Dp8Dec5dk7ynUaDOr_1-VpitZ6Vul0oShZjE7ggb7SD37kU–tscZK7CpBzU0z3uspxS01QPFvS5sSP08xEQ/s488/e,sy..jpg

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ