Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Δηλώσεις από Νίκο Καρβέλα: «Κατάπτυστα συστημικός όποιος ζει στο Άγιο Όρος»

Δηλώσεις από Νίκο Καρβέλα: Κατάπτυστα συστημικός όποιος ζει στο Άγιο Όρος
Δηλώσεις από Νίκο Καρβέλα: Κατάπτυστα συστημικός όποιος ζει στο Άγιο Όρος

Χαρακτήρισε κερδοσκοπική οργάνωση την Εκκλησία (η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;)

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας, κατά την οποία άνοιξε το στόμα του και άρχισε να εξαπολύει αλήθειες.

Μιλώντας περί συστημικών σε συνέντευξή του στον Alpha χαρακτήρισε «κατάπτυστα συστημικό» όποιον ζει στο Άγιο Όρος.
Επίσης είπε: «η χριστιανική θρησκεία έχει πει η γυνή να φοβάται τον άνδρα και πάνε και σταυροκοπιούνται».

«H Εκκλησία κρατάει το μότο του Χριστού, το αγαπάτε και αλλήλους; Δεν είπε ποτέ σκότωνε, θυσιάσου, ποτέ δεν θα έλεγε ο Χριστός να σκοτώνετε τους αλλόπιστους, αυτός ο τύπος, ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι ήταν», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε Κερδοσκοπική οργάνωση την Εκκλησία.

Ο Νίκος Καρβέλας φορώντας μαύρη καμπαρτίνα και γυαλιά, μπήκε στο πλατό και κάθισε στον καναπέ της εκπομπής. Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ζήτησε από την παραγωγή να σταματήσει να παίζει η μουσική στο πλατό, που ήταν τραγούδι της Άννας Βίσση. «Ακούω τη φωνή της Άννας και μεταφέρομαι σε άλλα επίπεδα» εξήγησε. Αρχικά έκανε μια αναφορά στο παρελθόν και τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση για τους «Δαίμονες» και τα σχόλια που είχε εισπράξει τότε ο ίδιος, ότι «ήταν σατανιστής».

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε μετά, για τα σχόλια του κόσμου που λέει «ο Καρβέλας είναι αντισυστημικός αλλά μέσα στο σύστημα έβγαλε λεφτά από το σύστημα το οποίο απεχθάνεται» με τον συνθέτη να απαντά: «Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Ο αντισυστημικός θα έπρεπε να ζει εκτός πόλεις, σε βουνά. Εγώ κάνω πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι».

«Έπαιρνα πολλά λεφτά κι αισθανόμουνα πάρα πολύ άσχημα»

Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Όλοι οι συστημικοί ζουν εντός του συστήματος άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης ζήσε βουνά σε όρη, όχι στο Άγιον όρος εκεί είσαι υπέρ συστημικός. Την αλήθεια λέω. Κατάπτυστα συστημικός. Άρα και εγώ συστημικός είμαι απλώς σε ένα σύστημα που έχει συσταθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να είναι αυτό ακριβώς που είναι γι’ αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός κάνοντας πράγματα τα οποία βγαίνουν αυθόρμητα.

Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι βάσει των της ιδέας της δικαιοσύνης που έχω και πολλές φορές θυμάμαι όταν έπαιρνα -έκανα τον τραγουδιστή 2 – 3 φορές που δούλεψα στη ζωή μου- έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι κι αισθανόμουνα πάρα πολύ άσχημα. Ειλικρινά τα εννοώ αυτά δεν λέω ποτέ ψέμματα. Και πολλές φορές όχι κάθε μέρα, αλλά αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που μπαίνανε μέσα και αφήνανε ό,τι λεφτά αφήνανε και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά, αυτό είναι λάθος».

«Κάποτε ζήτησα αμοιβή 1 ευρώ σε εμφάνισή μου»

Σε συνέχεια των παραπάνω, ο Νίκος Καρβέλας θυμήθηκε τη φορά, που προσπάθησε να μην πληρωθεί από το αρμόδιο για τη συναυλία που θα συμμετείχε, υπουργείο.

«Κάποτε αποφάσισα να τραγουδήσω, να εμφανιστώ φωνάζοντας και αποφάσισα να το κάνω χωρίς λεφτά αλλά το υπουργείο τάδε μου είπε ότι “υποχρεούσαι να πάρεις λεφτά”. “Ρε παιδιά δεν θέλω λεφτά”. “Υποχρεούσαι μέσω του συστήματος” μου είπαν. “Πόσο είναι το κατώτερο που μπορώ να πάρω;” τους είπα και είπαν “1 ευρώ”. “Oκέι βάλε 1 ευρώ”. Και έρχονται άνθρωποι καθόντουσαν κάτω και με ακούγανε με τρώνε στη μάπα γιατί πιο πολύ μίλαγα παρά τραγούδαγα» περιέγραψε.

«Δεν έχω καθόλου λεφτά»

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρβέλας είπε: «Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά και εγώ το ίδιο έκανα, έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα». Όσο για το θέμα των χρημάτων, πρόσθεσε ότι «δεν έχω λεφτά καθόλου, δεν έχω καμία επαφή με την υπόθεση χρημάτων. Μ’ αρέσει να έχω λεφτά, αλλά αν μου πεις “ασχολήσου για να έχεις λεφτά” θα σου πω “όχι προτιμώ να είμαι πάμφτωχος”. Αν κατα λάθος έρθουν καλώς να έρθουν». Κλείνοντας το παραπάνω ζήτημα, ο Νίκος Καρβέλας τόνισε: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ