Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ψευδείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έξοδο από τα μνημόνια

Ψευδείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έξοδο από τα μνημόνια
Ψευδείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έξοδο από τα μνημόνια



ARVE

Ψευδείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την έξοδο από τα μνημόνια

Σε μια ακόμη προσπάθεια πολιτικής εξιλέωσης βρέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ανακοίνωσε την έξοδο της Χώρας μας από την ενισχυμένη Ευρωπαϊκή εποπτεία στις 20 Αυγούστου 2022, υπονοώντας ψευδώς ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, επισημαίνοντας μάλιστα ότι είναι μια ιστορική μέρα για τους Έλληνες. Όλως τυχαίως, την ίδια μέθοδο είχε επιστρατεύσει και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το 2018, με σκοπό να εξιλεωθεί για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και να κερδίσει λίγη από την συμπάθεια των πολύπαθων Ελλήνων πολιτών.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η χώρα μας δεν βγήκε ποτέ από το καθεστώς των μνημονίων, και αυτό γιατί ούτε καταργήθηκε ο αρχικός νόμος της δανειακής σύμβασης, γνωστή και ως πρώτο μνημόνιο, ούτε οι μετέπειτα τροποποιήσεις της, γνωστές ως τα επόμενα μνημόνια, ούτε αποπληρώθηκε το Δημόσιο εξωτερικό χρέος ύψους 394,2 δις, το οποίο μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τοκίζεται. Συμφωνία με το σύνταγμα έδαφος υπέδαφος αιγιαλός είναι ακατάσχετα και όμως τα παράδωσαν μαζί με την εθνική κυριαρχία αμετάκλητα και άνευ όρων για 99 χρόνια, που σημαίνει ότι κατασχέθηκαν η τότε σύνθεση της Ελληνικής Βουλής και οποιαδήποτε μετέπειτα σύνθεση της, όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες, έτσι την Ελλάδα την διοικούν ξένα κέντρα μέσω ιδιωτικών εταιριών.

Η Ελλήνων Συνέλευσις καταγγέλει όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις και όλες τις παράνομες δανειακές συμβάσεις τις οποίες υπογράψανε οι αντιπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών, χωρίς την συγκατάθεση κανενός πολίτη, καθώς ο σκοπός τους ήταν και είναι να διαμελίσουν την εθνική περιουσία ώστε να περάσει σε ιδιωτικά χέρια και να μετατρέψουν τον Έλληνα πολίτη σε εργάτη δίχως δικαιώματα, επιβάλλοντας του δυσβάσταχτους φόρους και μισθούς πείνας. Καταγγέλλουμε ως παράνομη σύμφωνα με την Νομολογία του Ο.Η.Ε την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας από το Πολιτικό κατεστημένο προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές.

 Καλούμε και προσκαλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες σε μία τεράστια ένωση με ιερό στόχο και σκοπό την απελευθέρωση της χώρας μας από τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας που με δόλιο ψεύδος λυμαίνονται τον Δημόσιο βίο.

Γραφείο Τύπου Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ   Τηλ: +30 2310-443883, email: esykm.pr@gmail.com

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ