ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΠΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΟ MEGA
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΠΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΟ MEGA

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΠΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΣΤΟ MEGA

ΑΘΗΝΑ 24/09/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς απάντηση στις ψευδείς ειδήσεις, στις συκοφαντίες και στη δυσφήμιση

που υπέστη η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών

Σίμο Δανιηλίδη στην τηλεοπτική εκπομπή “Κοινωνία ώρα MEGA” στις 23/9

Ήταν εμφανής η εμπάθεια στα λεγόμενα του δημάρχου. Ταύτισε μια τοπική επιτροπή συνδιαχειριστών αυτοχθόνων ιθαγενών με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που καμμία σχέση δεν έχει με όποιες πεποιθήσεις ή οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό. Ο μόνος στόχος της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η Ένωση όλων των Ελλήνων ανθρώπων δίχως διαχωρισμούς κομματικούς κοινωνικούς, οικονομικούς.
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο θεσμικά ένας εκλεγμένος δήμαρχος και οι υποτιθέμενοι έγκριτοι δημοσιογράφοι να μην έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις για τον αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο από τον Άρειο Πάγο πολιτικό φορέα.
Η  αντικειμενικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει το δημοσιογραφικό κόσμο και τους εκλεγμένους σε θεσμικές θέσεις έχει χαθεί δια παντός. Οφείλουν όλοι τους από το δημόσιο βήμα που τους δίνεται να μιλάνε μόνο με αλήθειες χωρίς διαστρέβλωση ψεύδη ή αλλοιώσεις.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δεν είναι μία τοπική επιτροπή. Είναι ο πολιτικός φορέας που έχει λάβει μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2019 όπως και στις ευρωεκλογές του ίδιου έτους. Μέσα από τις προγραμματικές της δηλώσεις δίνει απαντήσεις και προβάλλει σχέδιο για όλα τα μείζονα ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα και που τεχνηέντως όλο το τελευταίο διάστημα έχουν απαξιωθεί όπως οικονομία, μεταναστευτικό, τράπεζες, υγεία, παιδεία, βιομηχανία, ακίνητη περιουσία, Εθνική άμυνα.
Καλούμε τους υπευθύνους να λάβουν θέση υπέρ της αλήθειας. Η αλήθεια είναι μία και δεν μπορεί να μετατρέπεται σύμφωνα με τις ανάγκες που μπορεί να εξυπηρετεί ο καθείς. Οι δημοσιογράφοι και ο Δήμαρχος θα πρέπει να μπουν στην διαδικασία να επανορθώσουν δημοσίως.

Η Εκπρόσωπος Τύπου

Άρτεμις Κορίμπα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: