Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

https://www.eleftherostypos.gr/politiki/290215-apisteyti-dilosi-boytsi-gia-tin-makedoniki-glossa-den-gnorizo-na-milietai-stin-ellada/

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΜΙΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ (ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΤΕ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΣΦΟΔΡΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΙΛΙΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ» ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΡΑ ΣΤΗΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΥΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ» ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ»;

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΤΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ…

ΕΛΕΩ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΕΝΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ) ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

Ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΙΑΣ (ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 2800-2900 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  -ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟ.

ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ “ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ”.

Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ  ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ  ΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ Η “ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ,  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΗΘΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ-ΛΑΜΠΕΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΛΟΓΟ, ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΗΘΕΣ, ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΞΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ- ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΕΛΛΟΓΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΩΝΤΑΣ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΩΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ .

Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΛΗΘΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΝΤΙΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ  ΚΙ ΈΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΟΠΩΣ ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ… ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ!

ΑΠΛΑ  ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΡΙΕ… «ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com