Αιγάλεω, Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΕΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΚΥΨΕΛΛΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΜΕΤΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΝΟΜΟΙ:  ΝΟΜΟΣ 4352/2015 ΝΟΜΟΣ 4444/2016, ΝΟΜΟΣ 4507/2017, ΝΟΜΟΣ 4584/2018. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 600.000.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-ΚΥΤΤΑΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Κ.Π.Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΛ. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  Κ.Δ.Π. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ  ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ
ΑΜΕΑ - ΟΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
H ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Π.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ 3/1/2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙ...
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ. 11-16/9/2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 12 ΚΑΙ 16-2-2019
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 12/7/2018
ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ 14 ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑ...
Αθώος ο Αρτέμης Σώρρας - Αποκατάσταση της αλήθειας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 22:00 Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ 31/3/2018