Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΗΒΩΝ 321, ΤΚ 12244, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ
. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis @ gmail.com

ΠΡΟΣ: Δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη δευτέρα 26 Μαρτίου είχατε καλεσμένο στη ραδιοφωνική σας εκπομπή στο real fm τον υπουργό δικαιοσύνης Σταύρο κοντονη. ο εν λογω καλεσμένος σας με αφορμή συζήτηση για δικαστικά τεκταινόμενα της επικαιρότητας αναφέρθηκε με χαρακτηριστική άνεση ψευδόμενος, στην υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι χάρη στην προσωπική του παρέμβαση, με εντολή που έδωσε προς την εισαγγελέα του Αρείου παγου, ασκήθηκε αναίρεση κατά της δικαστικής απόφασης 67650/13. Αυτό αποτελεί μεγάλη διαστρέβλωση της αλήθειας. είναι ανεπίτρεπτο να ειπωθεί δημοσίως ένα τόσο μεγάλο ψέμα από έναν υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης και δη τον υπουργό δικαιοσύνης.

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε πως η δικαστική απόφαση 67650/13 έχει προ πολλού καταστεί τελεσίδικη και αμετάκλητη και δε δύναται να ανακληθεί. αυτό που στην πραγματικότητα “πέτυχε” ο υπουργός είναι να γίνει αναίρεση υπέρ του νομού για τη δικαστική απόφαση αύτη, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από την αναίρεση της ίδιας της απόφασης. κάνοντας μια απλή αναζήτηση σε κάποιο νομικό εγχειρίδιο μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως η αναίρεση υπέρ του νομού δεν έχει να κάνει με την ουσία μιας υπόθεσης, απλά η απόφαση αύτη δε θα μπορεί να αποτελέσει δικαστικό προηγούμενο σε μια επομένη παρόμοιε δικαστική υπόθεση.

Ακόμη θα θέλαμε να αναφέρουμε προς ενημέρωση σας ότι ο κύριος Κοντονής βασιζόμενος σε αύτη την αναίρεση υπέρ του νόμου προκάλεσε νέα δίκη για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση 67650/13 ο Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας. ατύχησε όμως γιατί η “δικαιοσύνη” που εκπροσωπεί έπεσε πάνω στην δικαιοσύνη και μη μπορώντας να την αντιμετωπίσει όχι μόνο έχασε αλλά έδωσε στον Αρτέμη Σώρρα και τον Πολιτικό Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ένα ακόμη μεγάλο όπλο τη δικαστική απόφαση 107376/17 που επικύρωσε για μια ακόμη φορά την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο όνομα όλων των Ελλήνων.

Νίκο Χατζηνικολάου είμαστε βέβαιοι πως θα πράξεις το δημοσιογραφικό σου καθήκον αναζητώντας άμεσα την αλήθεια ώστε να την μεταφέρεις στους Έλληνες πολίτες.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
e-mail: kentr.e.typou @ gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

REPOS - ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΕΙΡΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ 13-3-2018
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ PARALLAXI: ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 'Α ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ
ΕΣΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ...
"ΝΟΜΙΜΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ" ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ...
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΡΕΜΑ ΜΑΙΡΗ 10-02-2019. Ο Γ.Γ. ΤΟΥ Κ.Ο. Ε.ΣΥ. ΣΤΟ FRESH RADIO
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπε...

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ “ΒΕΒΑΙΟΙ” ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Comments are closed.