Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΗΒΩΝ
321, ΤΚ 12244,
ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ
. 210.5449779 email: esy.perifereiaattikis @ gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον πρώην υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην παρουσίαση του νέου κόμματος που δημιουργεί ΜΕΡΑ 25.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ιλίσια στις 26 Μαρτίου, όπου ο γνωστός οικονομολόγος γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό τις προθέσεις του για το πολιτικό μέλλον της χώρας.

Ένα μέλλον που για τον «σπουδαίο» οικονομολόγο μάλλον δεν θα είναι και τόσο θετικό, μιας και με αυτή την παρουσίαση, έδειξε σε όλο τον κόσμο πως δεν διαφέρει σε τίποτα από τους πολιτικούς που μας έφτασαν ως εδώ.

Συγκεκριμένα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις βρεθήκαμε στην παρουσίαση του κόμματος για να ενημερωθούμε πρωτίστως για τις θέσεις του, αλλά και για να μας υπογράψει για την πλαστότητα του ΦΕΚ 234 που είχε πει δημόσια κάλπικο. Κάτι που στον ηγέτη του Μέρα25 αλλά και στους οπαδούς του δεν άρεσε όταν αντιλήφτηκαν την παρουσία μας.

Κάτι που καταλάβαμε μετά το πέρας της ομιλίας του Βαρουφάκη όπου μέλη μας προσπάθησαν να κάνουν ορισμένες ερωτήσεις για τα λεγόμενα του, για να διαπιστώνουμε με τα μάτια μας πως ο λόγος του πολίτη δεν μετράει για τα μεγάλα ονόματα.

Απαξίωσε έναν ενεργό πολίτη που αναζητεί την αλήθεια και εξαφανίστηκε σαν να ήταν ένας κυνηγημένος…

Αυτούς θες να διαχειριστούν την ζωή σου Έλληνα ξανά.

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!

 

Εκπρόσωπος Τύπου Κ.Π.ΔΑ
Καλλέργης Ηλίας

e-mail: kentr.e.typou @ gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ