Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΗΒΩΝ, 321, ΤΚ 12244, ΕΛΛΑΣ

Αιγάλεω, 27/2/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/2/2019 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΓΚΥΖΙ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΛΕΩΦΟΡΟ ΘΗΒΩΝ & ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 

ΤΗΛ. 210.5449779

 email: esy.perifereiaattikis@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ