Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΤΗΝ 16ΗΝ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ο Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389 (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΑΡΙΘΜΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕΩΝ (ΑΒΜ). ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΤΟΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΠΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΑΤΥΧΩΣ (ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.