Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Α.Φ.M. 997343310 Δ.Ο.Υ. Ε ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 132545107000
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ esy13kpdex@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03.08.2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ERTopen ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.
ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 04.09.2015 ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
1. ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
2. 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.
3. 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 400 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΕΙ.
ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΣΙΟΥΣ.
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΕΚΛΑΡΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ