Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΗΛΕΚΤΡΑ», ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΦΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Δ.Ε.Η., ΎΔΡΕΥΣΗ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΚΑΙ ΔΗΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ-ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΑΝΘΗΣ 3» ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΝΟΣ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2» ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ», ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ «ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ» ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ – ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ – ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ

Ξάνθη, ________

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ