Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΡΟ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2012 ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ:
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (67650/2013 – 107376/2017) ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ Κ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ «ΠΟΝΑΤΕ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΈΥΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.
ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ…

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ…
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΟΧΙ!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ