Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στη ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ARVE

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν επενδύσεις αλλά FUNDS και αλλοδαπές εταιρίες που εξαγοράζουν έτοιμες επιχειρήσεις , απαξιωμένες από το κράτος.

Η Εθνική τράπεζα πούλησε την ΠΑΝΓΑΙΑ, που έχει όλη την Ελληνική γη, έναντι 350 εκατομμυρίων σε έναν εβραίο , δανείζοντάς του 349 εκατομμύρια. Συγχρόνως έχουμε και την FRAPORT που αγόρασε όλους τους αερολιμένες της Ελλάδας για 1,2 δισεκατομμύρια που δανείστηκε από την ALPHA BANK ακριβώς μετά την ανακεφαλαιοποίησή της από το δημόσιο με εγγυητή το ίδιο το δημόσιο.

Στον πλανήτη δεν υπάρχουν πλούσιοι με δικά τους λεφτά. Κάνουν λεζάντα, είναι για το φαίνεσθαι. Οι τράπεζες δεν έχουν δικά τους χρήματα, αυτά ανήκουν στους ανθρώπους, ενώ χρωστάνε στο δημόσιο.

Η FRAPORT μέσα σε 10 χρόνια από ένα αεροδρόμιο έβγαλε 10 δισεκατομμύρια. Το ελληνικό δημόσιο ξαναπούλησε το αεροδρόμιο στην ίδια εταιρία για 500 εκατομμύρια ενώ χρωστούσε ήδη ΦΠΑ, δίχως να πλήρωσε ποτέ ηλεκτρικό ρεύμα.

Ας περάσουμε σε άλλον «επενδυτή». Ο Ιβάν Σαββίδης έφερε χρήματα στην Ελλάδα; Αν ναι, πόσα; Με 5 εκατομμύρια αγόρασε την ΣΕΚΑΠ, εργοστάσιο καπνού που υποτίθεται το έφτιαξε. Δεν πωλούνταν ποτέ για 5 εκατομμύρια, ζητούσαν 30 και το πούλησε για 1,4 δις σε Ιαπωνέζους. Αυτός έφερε λεφτά στην Ελλάδα; Πόσο κορόιδο νιώθεις Έλληνα;

Πήρε το Μακεδονία Παλάς που ανήκε στον Δασκαλαντωνάκη που χρωστούσε 2,5 δις στις τράπεζες και έπεσε έξω. Γράψανε υποθήκη στο όνομα του Σαββίδη και του δώσανε και κεφάλαιο κίνησης. Βλέπετε κάποια επένδυση; Πλάκα γίνεται. Άρα εμείς δεν χρειαζόμαστε επενδυτές γιατί δεν έχουν χρήματα. Υπάρχουν επενδυτές αλλά δεν είναι αυτοί και δεν έρχονται διότι δεν στήθηκε το σωστό περιβάλλον.

Ως Ελλήνων Συνέλευσις επειδή δεν χρειαζόμαστε επενδυτή να φέρει χρήματα , αν χρειαζόμασταν θα τον κάναμε αλλιώς, γεωπολιτικά. Εφόσον έχουμε χρήματα να χτίσουμε οτιδήποτε στην χώρα μας θα φτιάξουμε Έλληνες επιχειρηματίες. Δεν χρειάζεται να έχει λεφτά και να έρχεται από τζάκι, αλλά να έχει μυαλό, να είναι άξιος , έντιμος και να συντάσσεται με την Ελλάδα. Άρα αυτό που θα κάνουμε θα είναι να δανειοδοτήσουμε επιχειρηματίες ώστε να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους που θα εδρεύουν στην Ελλάδα και θα την εξυπηρετούν.

Αυτόματα θα έχουμε επιχειρηματία και ο άνθρωπος θα ξεχρεώσει καθώς θα έχει εργασία. Δεν θα μπορούμε όμως ενώ παράγουμε επί παραδείγματος μακαρόνια, να εισάγουμε από το εξωτερικό, θα τον διαλύσουμε. Θα εισάγουμε μόνο αν τελειώσουν τα δικά μας προϊόντα όμως κάθε χρόνο θα παράγουμε.

Δεν θα εισάγουμε από ανατολικές χώρες. Συνεπώς μόλις στρώσουμε την κατάσταση δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε από άλλες χώρες. Η Ευρώπη δεν μας υποχρεώνει στο τί θα φάμε, αλλά στο τί θα πουλήσουμε και ούτε σε καθολικά μας προϊόντα, όπως το λάδι. Οποιαδήποτε άλλη τακτική εφαρμόζεται έχει στόχο στο να ξεχάσει η τρέχουσα γενιά την γεωργία και να μην παράγουμε τίποτα.

Με το πρόγραμμα της Ελλήνων Συνέλευσις για την γεωργία δεν θα φεύγει τίποτα στο εξωτερικό αμεταποίητο. Θα ισχύει καθολική τιμή εντός της χώρας ώστε να ικανοποιούνται και ο αγρότης και ο πολίτης. Θα έχουμε πλεόνασμα και θα εξυπηρετούμε Ελληνικές κοινότητες στον πλανήτη. Έτσι θα ανοιχτεί μία τεράστια παγκόσμια διαδρομή για το Ελληνικό εμπόριο προς πάσα κατεύθυνση που δεν συμβαίνει διότι δεν υπάρχει μεταποίηση , ούτε πολιτική βούληση και διώκεσαι μέσα στην χώρα σου. Φτάσαμε στο γεγονός να σηκώνεται η Ελληνική σημαία και να μας λένε «φασίστες». Αυτό σταματά με την Ελλήνων Συνέλευσις. Η Ελλάδα την επόμενη ημέρα μπορεί να μην έχει καθόλου μεταλλαγμένους σπόρους και θα απαγορευτούν.

Επιμέλεια κειμένου: Δήμος Δημαρέσης

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ