Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών έχει ήδη αρχίσει, με τη διατροφή ως όπλο

CODEX ALIMENTARIUS - η διατροφική γενοκτονία, AGENDA 2030
CODEX ALIMENTARIUS – η διατροφική γενοκτονία, AGENDA 2030 Photo by engin akyurt on Unsplash

Από 31 Δεκεμβρίου 2009 τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ο Διατροφικός Κώδικας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις Βιταμίνες σαν τοξίνες, καθιστά υποχρεωτική την χρήση ορμονών στα ζώα, επαναφέρει τα πιο επικίνδυνα εντομοκτόνα και επιβάλλει την επεξεργασία της τροφής με ακτινοβολία… (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;)

Ας υποδεχθούμε το Διατροφικό Κώδικα Βγαλμένος κατευθείαν μέσα από τις πιο αρρωστημένες φαντασιώσεις του Χίτλερ και των σημερινών συνεχιστών του έργου του στον Ο.Η.Ε., τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τις φαρμακευτικές εταιρίες), ο Codex Alimentarius τίθεται σε πλήρη ισχύ από την 31η Δεκεμβρίου 2009.

Στο εξής, οι Βιταμίνες, τα Μέταλλα και τα θρεπτικά στοιχεία θα αντιμετωπίζονται ως τοξίνες, θα είναι επιβεβλημένη η χρήση ορμόνων στα βοοειδή, τα μη φρέσκα τρόφιμα θα πρέπει υποχρεωτικά να υφίστανται επεξεργασία με ακτινοβολία;;;, ενώ μερικά από τα πλέον επικίνδυνα και μέχρι πρότινος απαγορευμένα εντομοκτόνα, επιστρέφουν.

Κι όλα αυτά με τις ευλογίες των πολιτικών μας. Να τους χαιρόμαστε… Η μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών χρησιμοποιεί σαν όπλο την τροφή και άρχισε με τις ευλογίες των φαρμακευτικών εταιριών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, των παγκόσμιων κυβερνήσεων και του Ο.Η.Ε. στις 31 Δεκεμβρίου 2009…

Τα παραπάνω Βίντεο είναι από μια διάλεξη της εξαιρετικής γιατρού Dr.Rima Laibow, που οργανώθηκε το 2005 από τον NANP (εθνικός συνεταιρισμός ειδικών σε θέματα διατροφής των Η.Π.Α.) σε ακροατήριο αμερικανών γιατρών και διατροφολόγων.

 

 




ARVE

 

 

AX ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝ ΒΟΗΘHΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΞΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ #ΑΤΖΕΝΤΑ #2030 , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΦΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ , ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ , ΜΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΟΣΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.
ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΞΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤOΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;;
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ