Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Η Πρώην Αεροσυνοδός που Έγινε Αγρότισσα: Η Ιστορία της Ζωής Βρατσκίδου
Η Πρώην Αεροσυνοδός που Έγινε Αγρότισσα: Η Ιστορία της Ζωής Βρατσκίδου

Από τα σύννεφα στη γη: Η αλλαγή πορείας της Ζωής Βρατσκίδου 

Η Ζωή Βρατσκίδου, πρώην αεροσυνοδός, έκανε μια τολμηρή αλλαγή στη ζωή της, αφήνοντας την πόλη για να γίνει αγρότισσα στην Αγκαθιά Ημαθίας. Μετά από μια σειρά επαγγελματικών αλλαγών και μια δραστική μετακόμιση, η Ζωή ξεκίνησε την δική της οικοτεχνία, την Agkathas Farm, παράγοντας παραδοσιακά και διαφοροποιημένα προϊόντα φρούτων.

Η Ζωή, με πτυχίο Τεχνολογίας Γεωπονίας, αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της ως αεροσυνοδός και να ακολουθήσει το πάθος της για τη γεωργία. Μετακόμισε στην Αγκαθιά Ημαθίας και ξεκίνησε την καλλιέργεια 112 στρεμμάτων γης. Το brand της, Agkathas Farm, περιλαμβάνει προϊόντα όπως μαρμελάδες, κομπόστες και chutneys, όλα παρασκευασμένα με φρέσκα φρούτα και χωρίς τη χρήση συντηρητικών ή άλλων βλαβερών συστατικών.

Η ιστορία της Ζωής Βρατσκίδου και της Agkathas Farm είναι μια έμπνευση για όσους ονειρεύονται μια αλλαγή στη ζωή τους. Μετατρέποντας το πάθος της για τη γεωργία σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η Ζωή αποδεικνύει ότι η επιστροφή στη φύση και η αγάπη για την καθαρή διατροφή μπορούν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και πολύτιμο.

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ