Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΠΑΝΔΗΜΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ/ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Πικρή καθημερινότητα αποτελεί η μετακίνηση εντός του νομού Θεσσαλονίκης με τις ελλιπείς αστικές συγκοινωνίες. Ο γηρασμένος στόλος του ΟΑΣΘ και οι άτοποι χειρισμοί του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα αποτελούν βασικά αίτια αυτής της κατάστασης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κύριος Ζέρβας πέρσι προέβη με δική του πρωτοβουλία, αυθαίρετα, στην παραγγελία 50 μεταχειρισμένων λεωφορείων συνολικού κόστους 1.000.000€ από την Λειψία της Γερμανίας με χρήματα από το ταμείο καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης φέρνοντας προ τετελεσμένου γεγονότος όλο το δημοτικό συμβούλιο που έλαβε ενημέρωση μέσω των ΜΜΕ για αυτή την κίνηση. Να σημειωθεί δε πως από το σύνολο των εισαγόμενων οχημάτων κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης λιγότερο από το 50% ενώ η χρήση τους κατά τους θερινούς μήνες είναι αδύνατη λόγω έλλειψης κλιματισμού.

Παρά τις συστάσεις των λοιμωξιολόγων για τήρηση μέτρων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους παρατηρείται υπερβολικός συγχρωτισμός ανθρώπων μέσα στα αστικά λεωφορεία καθώς ο αριθμός των οχημάτων που κυκλοφορούν δεν επαρκεί να καλύψει το πλήθος των ανθρώπων που στηρίζονται στην αστική συγκοινωνία.
Παράλληλα παρατηρείται πτώση τζίρου σε καταστήματα εστίασης λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19. Οι καταστηματάρχες αδυνατούν να συνέλθουν από τα μέτρα ενώ καλούνται να γυρίσουν πίσω την επιστρεπτέα προκαταβολή παρά τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις διαθέτει τον σχεδιασμό και τα οικονομικά εργαλεία να αναστήσει τον τομέα της εστίασης και του τουρισμού με μεγάλες επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις ώστε να κλείσει κάθε πληγή που έχει ανοίξει. Συγχρόνως στο ζήτημα των αστικών συγκοινωνιών που απορρέουν από την βιομηχανία, η Ελλήνων Συνέλευσις φέρνει την λύση με την εγχώρια παραγωγή οχημάτων, την χρήση πρώτων υλών αποκλειστικά από την Ελληνική Γη ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε κάθε τομέα. Κάθε εγχώρια βιομηχανική εγκατάσταση θα πλαισιώνεται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μέσα σε εργασιακές συνθήκες πλήρους ασφαλείας με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο.

Ο Εκπρόσωπος τύπου Α’
Δήμος Δημαρέσης




ARVE

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ