ΑΘΗΝΑ, 09/02/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟ 07/02/2019 ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ BLOG TRIKALAIN.GR ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ TOY ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 09/02/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΪΔΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: