Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η «συγκάλυψη του εγκλήματος είναι χειρότερη και από το έγκλημα-Ξεσπούν οι γονείς
Η «συγκάλυψη του εγκλήματος είναι χειρότερη και από το έγκλημα-Ξεσπούν οι γονείς

Η «συγκάλυψη του εγκλήματος είναι χειρότερη και από το έγκλημα»-Ξεσπούν οι γονείς

H μητέρα ενός από τα θύματα των Τεμπών, που έχασε το παιδί της. Ξέσπα: «Yπάρχει μια πλήρης συγκάλυψη και για μένα η συγκάλυψη του εγκλήματος είναι χειρότερη και από το έγκλημα. Δεν σεβάστηκε κανένας-κανέναν. Κυκλοφορούν και έχουν επανεκλεγεί άνθρωποι που έπρεπε να είναι φυλακή και προκαλούν. Θέλω πίσω το παιδί μου», είναι κάποια από τα λόγια της.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο.

Προκαλεί σοκ η κυνικότητα της εισαγγελείας του Αρείου Πάγου!

Υπενθυμίζεται ότι και η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου Τέμπη 2023 –που ίδρυσαν συγγενείς των θυμάτων με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα– και επίσης μητέρα θύματος, έχει καταγγείλει επίσης κυνισμό από πλευράς της εισαγγελέως, αποκαλύπτοντας ότι η Γ. Αδειλίνη της είπε ότι «αυτά συμβαίνουν» και τη συμβούλεψε να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

Ενώ σε άλλη περίπτωση τις είχε πει να μην “σκαλίζει” την υπόθεση!

Την ίδια ώρα άλλος ένας γονέας θύματος στα Τέμπη «καρφώνει» την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Αδειλίνη πως του απάντησε προκλητικά: «Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα». 

«Νομίζεις ότι την Αδειλίνη την ενδιαφέρει να εξιχνιάσει τα Τέμπη; Αφού από πάνω παίρνει εντολές, να έχει το θέμα χαμηλά», κατήγγειλε με σαφήνεια ο κ. Ασλανίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS.

Αναφερόμενος ειδικότερα, στην επίσκεψή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Ασλανίδης ανέφερε τα παρακάτω:

«Πήγαμε τον Αύγουστο, μας υποσχέθηκε ότι είναι το μέρος φυλασσόμενο κι όλα καλά και μη στεναχωριέστε και μην κάνετε κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας πώς ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; “Πώς κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα”.»

«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου (σ.σ.: την Πρόεδρο της Δημοκρατίας), τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα. Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει “Σας καταλαβαίνω”. “Δεν καταλαβαίνεις τίποτα”, της λέω… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε. Δεν μας βλέπουν καν.»

»Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα τους είπε το ίδιο “Συνεχίστε τη ζωή σας”. Κάνει τη δουλειά τη δικιά τους, κάνει τη συγκάλυψη, ό,τι της λένε κάνει…»

Σημειώνεται επίσης ότι μόλις μια μέρα νωρίτερα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και η εισαγγελέας Γ. Αδειλίνη, με κοινή τους δήλωση, επιχείρησαν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα περί παραλείψεων στις δικαστικές έρευνες για τα Τέμπη, καθώς και επικρίσεις που διατυπώθηκαν εναντίον της ίδιας της εισαγγελέως του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, χωρίς να αναφέρονται ευθέως στην κ. Καρυστιανού, έκαναν λόγο για «δηλώσεις και δημοσιεύματα τα οποία επιχείρησαν να “παραποιήσουν” την εικόνα και το έργο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και να την εμφανίσουν, επιεικώς, ως “αφελή”, που αδυνατεί να κατανοήσει τη σοβαρότητα της υποθέσεως και δεν ενδιαφέρεται για την απονομή της Δικαιοσύνης σε μια υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει και συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο».

Όσοι δεν υπογράψαμε στο αίτημα της Κ. Καρυστιανού το κάνουμε τώρα: Τις 250 χιλιάδες υπογραφές, ξεπέρασε το αίτημα της Μ. Καρυστιανού και των θύματων των Τεμπων που ζητούν δικαιοσύνη!

Διαβαστε:Αποκάλυψη:Σταματά η παραγωγή ακόμη και των βασικών πυρομαχικών για τις ΕΔ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ