Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Απόφαση του Αρείου Πάγου και τράπεζες ξεσπιτώνουν Έλληνες δανειολήπτες

Απόφαση του Αρείου Πάγου και τράπεζες ξεσπιτώνουν Έλληνες δανειολήπτες
Απόφαση του Αρείου Πάγου και τράπεζες ξεσπιτώνουν Έλληνες δανειολήπτες

Του Ιακώβου Πέτρου

Κατέρρευσε με πάταγο η αξιοπιστία του Αρείου Πάγου, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, μετά την ψήφιση της εισήγησης της Προέδρου του, από την πλειοψηφία (86%) των μελών του, για την επίσπευση των πλειστηριασμών ακόμα και της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων.

Μόνο το 14% των δικαστών του Αρείου Πάγου είπε σθεναρά ΟΧΙ σε αυτή την κατάφορα άδικη εισήγηση.

 Ακόμη πιο αλγεινή γίνεται η απόφαση αυτή, μετά την αποκάλυψη ότι δικηγόρος, υιός Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εκπροσωπεί μία από αυτές τις εταιρίες διαχείρισης «κόκκινων δανείων» και μάλιστα υπογράφει, χωρίς καμία αιδώ, κατασχετήριο κατά δανειολήπτη, βάζοντας φαρδιά πλατιά την σφραγίδα με το ΑΦΜ του και την διεύθυνση του επαγγελματικού του χώρου, την ίδια μέρα της φρικτής αυτής απόφασης, χωρίς καν να υπολογίζει την λαϊκή κατακραυγή!

Η αχαρακτήριστη αυτή απόφαση του Αρείου Πάγου είναι αποτέλεσμα υπόγειων διαδρομών των λεσχών του κομματικού κατεστημένου, που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να υπηρετεί τα αλλογενή αφεντικά του και τα σκοτεινά συμφέροντα των ακόρεστων και ανάλγητων τραπεζιτών.

Με την βδελυρή αυτή απόφαση απαλλάσσονται από την φορολογία οι εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων και έτσι τους χαρίζονται εν είδει προγεύματος 58 δις ευρώ, για να τους ανοίξουν ακόμα περισσότερο την όρεξη να φάνε στο επιδόρπιό τους τα 700.000 ακίνητα των Ελλήνων δανειοληπτών, με γαρνιτούρα την πρώτη κατοικία τους.

Η διαχρονικά αδυσώπητη αυτή κλίκα δεν πρόκειται να δείξει κανένα έλεος στις Ελληνικές οικογένειες που έκαναν το σφάλμα να δανειστούν από τα παραμάγαζά τους. Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, αφού πρώτα έστυψαν οικονομικά (σαν λεμονόκουπες) τους Έλληνες δανειολήπτες, προτίθενται τώρα να τους πετάξουν στον δρόμο, στο έλεος των ανέμων, της βροχής και του χιονιού, αυξάνοντας όσο γίνεται περισσότερο τους ήδη πολυπληθείς αστέγους.

Η χώρα πλέον χρειάζεται ένα οριστικό ξεκαθάρισμα από όλη την σαπίλα που την βασανίζει τους δύο τελευταίους αιώνες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από μία κυβέρνηση Ελλήνων.

Μία κυβέρνηση η οποία θα αποτελείται από πολίτες που ανήκουν στον ίδιο τον οίκο του γένους, την οικογένεια του Έθνους των Ελλήνων.

Μία κυβέρνηση η οποία θα έχει γνώμονα τον ίδιο τον πολίτη.

Μία κυβέρνηση η οποία θα έχει την δύναμη, αλλά και την βούληση, να ελέγξει ενδελεχώς και άμεσα τους ξεδιάντροπους κομματανθρώπους και τους τραπεζίτες.

Μία κυβέρνηση η οποία θα ακύρωνε τον διεφθαρμένο πολεοδομικό σχεδιασμό που εξανάγκασε τους ανθρώπους να ζουν σε σπίτια εκτός σχεδίου πόλεως ή σε πολυκατοικίες που μοιάζουν με μυρμηγκοφωλιές.

Μία κυβέρνηση η οποία θα αποκαθιστούσε την κατάφωρη αδικία εξαιτίας της οποίας οι Έλληνες ιδιοκτήτες αυτού του τόπου βρέθηκαν καταχρεωμένοι από τα δόλια δάνεια και τους τόκους υπερημερίας και κινδυνεύουν τώρα να χάσουν τα οικήματα που με κόπους και βάσανα έχτισαν γι’ αυτούς και για τα παιδιά τους.

Μία κυβέρνηση Ελλήνων που θα τολμούσε να τα βάλει με τις καλά οργανωμένες συμμορίες αλλογενών, οι οποίες υφάρπαξαν τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο με την φούσκα του χρηματιστηρίου και την δυσβάσταχτη φορολογία που επέβαλαν οι αγιογδύτες υπουργοί οικονομικών σε συνεργασία με τα τραπεζικά καταστήματα των λωποδυτών.

Η επικράτηση της μη απόδοσης του δικαίου, με την μορφοποίηση του χαοτικού και δαιδαλώδους δικαιϊκού συστήματος, δεν αφήνει πλέον κανένα άλλο καταφύγιο στους Έλληνες πολίτες πέρα από την συνένωσή τους στον ανθρωποκεντρικό οργανισμό της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η  «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι ο ίδιος ο μηχανισμός της απελευθέρωσης των ανθρώπων από τους δυνάστες, από τις οικογένειες των αλλογενών βαρβάρων οι οποίες έχουν καθίσει στον σβέρκο των Ελλήνων από την εποχή του Όθωνα.

Το άρμα της ένωσης, που θα μας οδηγήσει στην απελευθέρωσή μας, πρέπει να οδηγηθεί μόνο από έναν και συγκεκριμένο ηνίοχο που δεν είναι άλλος από τους ίδιους τους συνενωμένους σε μια σφαίρα πυρός Έλληνες πολίτες-οπλίτες, οι οποίοι με την δύναμη αυτής της συνένωσης θα καταυγάσουν όλο το κομματικό σκότος και την αδικία που ταλαιπωρεί την καθέδρα του φωτός του πλανήτη, την ιερή μας χώρα Ελλάς.

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ