Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Προεκλογική αντιπαράθεση ηθοποιών που εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό

Του Πέτρου Ιακώβου

Η δήθεν αντιπαράθεση μεταξύ των δύο τροχών του οχήματος της κομματοκρατίας, από την μία του σημερινού διορισμένου πρωθυπουργού σε μία Βουλή που δεν έχει ακόμα συσταθεί σε σώμα, ενώ λήγει η κοινοβουλευτική περίοδος της τετραετίας και από την άλλη του προηγούμενου διορισμένου πρωθυπουργού ο οποίος φιλοδοξεί να επανέλθει, δεν είναι τίποτε άλλο από μία ψεύτικη και υποκριτική κόντρα, μεταξύ δύο ηθοποιών σε ένα χιλιοπαιγμένο και κακογραμμένο θεατρικό σενάριο.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι χαρακτηριστική της «σφοδρής αντιπαράθεσης» των δύο θεατρίνων, οι οποίοι χαριεντίζονται στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής.

Μας παραπέμπει απευθείας στον εξής διάλογο:

–       «Τα είπα καλά ρε σύ;»

–       «Ατιμούλικο, μια χαρά τους κορόιδεψες»!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9a6MLPIjQV_9JAZNmuny846cCNUurqyyAk31BoyXap6pp5xt0GdSQ5gvZNszcC4AqgUXdnl1rilO1MkBxhMU1stQhaEsZnde0GilFCT3pcPJV3tAOt77poXepyObR3NCsqTCcb9fCZEpYZcsu072d4XsppdTcgFAbuRLXmG-w8DM5BThBJjL1Uu0o/s820/1%20ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ%20ΤΣΙΠΡΑΣ%20ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ%20ΣΤΗΝ%20ΒΟΥΛΗ.jpg

Όποιος δυσκολεύεται να βγάλει τα συμπεράσματά του από την προηγούμενη φωτογραφία, ας δει την επόμενη φωτογραφία με το χαρακτηριστικό απόσπασμα του Φύλλου Εφημερίδας Κυβέρνησης (ΦΕΚ Α, αρ.118) της 8ης Ιουλίου 2019, δώδεκα ώρες μετά το νοθευμένο εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019.

Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που το έβγαλε η γνωστή ιδιωτική εταιρία αλλογενών συμφερόντων, που επεξεργάζεται τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών και βγάζει τον νικητή αυτών, όχι από την επίσημη καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα Πρωτοδικεία της χώρας, αλλά από τα Exit Poll, των άλλων εταιριών ιδίων συμφερόντων, μερικά δευτερόλεπτα αμέσως μετά των κλείσιμο των καλπών στις 7 η ώρα το απόγευμα!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5YCX6fkM239B9B276RVp6IZU6oozRKIeYGGz3kxG8VhIkDcp6orVN5jN2vJa3_V4xD3SxULUSmxV-QM-t1rCTG92_UzoXBl-Uyk12i1bMt3ribSG7BicKtwml2DGPDSKDMvQ0D6_aZW9qtnkoMwhCb7pXHFv4ryi7BKodnPUCqRBxiNpbbjQIO0CQ/s1370/2%20ΦΕΚ%20ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ%20ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.JPG

Δεν αντιλήφθηκε ο κ. Τσίπρας ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες; Πώς δέχθηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός υπέρ του υποτιθέμενου πολιτικού του αντιπάλου, αφού ακόμη δεν είχαν μετρηθεί ούτε τα ψηφοδέλτια, ούτε οι σταυροί των υποψηφίων βουλευτών και φυσικά ούτε είχαν επικυρωθεί ακόμη τα εκλογικά αποτελέσματα από τα Πολυμελή Πρωτοδικεία της χώρας, όπως ορίζεται από το Σύνταγμα. Θυμίζουμε ότι τα Πρωτοδικεία έβγαλαν τα εκλογικά αποτελέσματα στις 16 Ιουλίου 2019, οκτώ μέρες μετά τον διορισμό σαν Πρωθυπουργό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Γιατί λοιπόν παραιτήθηκε αδιαμαρτύρητα και ανέχθηκε τον διορισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη σαν πρωθυπουργό στις νόθες εκείνες εκλογές; Εντωμεταξύ πριν λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας, μίλησε στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Περιστερίου, ενώπιων ενός αχταρμά από σημαίες διαφορών, πρασινοκοκκινοκίτρινων χρωμάτων. Είναι εκπληκτικό πάντως το γεγονός πώς δεν υπήρχε ούτε μισή Ελληνική σημαία στον χώρο, παρόλο που υποτίθεται ότι απευθυνόταν σε Έλληνες πολίτες!

Διαβάζοντας το κειμένου που το δώσαν για την ομιλία του ο Τσίπρας εκτόξευσε κατά ριπάς πολλές δεκάδες συνεχόμενα «Θα». «Θα», «Θα», «Θα» να φάνε και οι κότες…!

«Θα καταργήσουμε τους νόμους που βάζουν φραγμό στις ελευθερίες και τα δικαιώματα του πολίτη», «θα βάλουμε ένα τέρμα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ζούγκλας», «θα βάλουμε ένα τέρμα στο πτωχευτικό καθεστώς της λεηλασίας πρώτης κατοικίας», «θα βάλουμε ένα τέρμα στην ποινική ασυλία των Τραπεζικών στελεχών», (εδώ γελάμε), «θα βάλουμε ένα τέρμα στην φορολογική ασυλία των εταιριών που κερδοσκοπούν στο ρεύμα», «θα», «θα», «θα», μόνο το «θα σας φέρουμε στα βουνά Θάλασσα», δεν είπε!

Τα ίδια μονότονα και χιλιοειπωμένα «Θα» της αισχρής και ανελέητης κομματοκρατίας που δεν έχει καμία αιδώ να κοροϊδεύει συνεχώς τους Έλληνες πολίτες, τάζοντας τους προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια, ενώ την επόμενη των εκλογών πράττει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε ότι θα πράξει!

Για να ολοκληρωθεί η δήθεν πολιτική κόντρα αυτού του θεατρικού σεναρίου την επόμενη μέρα της ομιλίας του Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, να εκτοξεύσει, δήθεν, σφοδρά πυρά κατά του Τσίπρα, σε άλλη μια πληκτική και στημένη κοκορομαχία.

Πράγματι ο Γιάννης Οικονόμου αφού άνοιξε όλα τα λεξικά της νεοελληνικής γλώσσας και βρήκε όλα τα επίθετα που χρειαζόταν για να κοσμήσει τον Τσίπρα τα εκσφενδόνισε εναντίον του ως καρναβαλικά κομφετί, μέρες που είναι… Τι «αλαζόνα», τι «ψεύτη», τι «συκοφάντη», τι «μαινόμενο»,  τι «παραπληροφορητή»,  τι «ευτελή», τι «τοξικό», τι «αμετανόητο», τι «αδιόρθωτο», τι «υβριστή», τι «παραμυθά», και τί τον είπε τον κ. Τσίπρα!

Μεταξύ όλων αυτών τον «δημοκρατικών» επιθέτων, εκτόξευσε εναντίον του και την κατηγορία ότι, «θα οδηγήσει στην καταστροφή όλα όσα κατόρθωσε ο λαός μας τα τελευταία τρία χρόνια, με πολλούς κόπους και θυσίες! Ε εδώ, τι να σχολιάσει κάποιος…Δεν παίζονται πιά αυτοί οι κομματάνθρωποι!

Βρε Οικονόμου, τι κατόρθωσε ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια, με κόπους και θυσίες; Μήπως ο λαός κατόρθωσε να βάλει τα χαράτσια του ηλεκτρικού ρεύματος στον εαυτό του; Μήπως ο λαός εκτόξευσε την ανεργία, την ακρίβεια όλων των ειδών, των φαρμάκων, των καυσίμων, της ενέργειας και των ενοικίων στα ύψη; Λες την διάλυση της Παιδείας και των νοσοκομείων να την κατόρθωσε ο λαός; Το ότι πλειστηριάστηκαν τα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, το ότι γέμισε η χώρα εκατομμύρια επήλυδες, το ότι έγιναν εκατοντάδες σκάνδαλα και απάτες, ο λαός το κατόρθωσε; Η ασυλία στους πολιτικάντηδες και στους τραπεζίτες ο λαός την κατόρθωσε;

Την μετανάστευση των νέων στην ξενιτιά, τις καθημερινές απειλές του Ερντογάν, ο λαός την κατόρθωσε; Το ότι κάθε μέρα πεθαίνουν ξαφνικά και αυτοκτονούν σωρηδόν οι άνθρωποι, ο λαός το κατόρθωσε;  Πέστε ότι θέλετε πολιτικοί σαλτιμπάγκοι. Τάξτε προεκλογικά όσα λαμπερά καθρεφτάκια θέλετε στους πολίτες. Δωροδοκείστε μοιράζοντας δημόσιο χρήμα σε όσους ημέτερους θέλετε. Κάντε ότι μπορείτε. Πάντως το αναπόφευκτο πολιτικό τέλος της κομματοκρατίας που έχει καταστρέψει τα πάντα, έρχεται και αυτό είναι κάτι που λάμπει τόσο στον Ελληνικό πολιτικό ορίζοντα και ο κάθε ένας πλέον το διακρίνει.

 Οι Έλληνες πολίτες, όσο και αν τους ζαλίζετε το μυαλό με τα προεκλογικά σας ψέματα και τα ταξίματα, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να σας στείλουν εκεί που ανήκετε, στην οριστική λήθη της πολιτικής Ιστορίας.  Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ενεργεί βαθιά μέσα στο DNA του γένους των Ελλήνων και οι πολίτες του είναι έτοιμοι να κάνουν το τελικό βήμα της ένωσης τους, στον δικό τους Πολιτικό Φορέα, στον Φορέα του Έθνους των, την «Ελλήνων Συνέλευσις».

 Τον Πολιτικό φορέα που ποτέ δεν υποσχέθηκε τίποτα, αλλά όλα όσα έχει ετοιμάσει να πράξει την επόμενη μέρα από την ανάληψη της διακυβέρνησης υπέρ των ανθρώπων, τα έχει καταθέσει γραμμένα και τεκμηριωμένα, με όλες τις επικυρωμένες αποδείξεις, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Όλα πλέον είναι σφραγισμένα και έτοιμα. Είναι έτοιμες οι μελέτες των χιλιάδων έργων. Είναι έτοιμα τα χρήματα για την υλοποίηση τους. Είναι ώριμη η ένωσή μας και όλοι οφείλουμε να την κάνουμε τώρα που έφτασε η ύστατη ώρα. Αρκετά έχουμε υποφέρει από όλες τις καταστροφές και όλα τα βάσανα που μας προκάλεσαν δεκάδες χρόνια τα ανυπόληπτα κόμματα.

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ