Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Σλοβακία:κατεπείγουσα έρευνα για τους χιλιάδους θανάτους απο τα εμβόλια mRNA
Σλοβακία:κατεπείγουσα έρευνα για τους χιλιάδους θανάτους απο τα εμβόλια mRNA

Σλοβακία: Επείγουσα έρευνα για τους θανάτους από εμβόλια mRNA – Ανάγκη για απαντήσεις 

Τον Δεκέμβριο, ο Ρίκο ήταν απο αυτούς που απέρριψαν τη λεγόμενη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), χαρακτηρίζοντάς την «ανοησία που επινοήθηκε από τις άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες».

Ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο διέταξε μια κατεπείγουσα έρευνα για τους χιλιάδες θανάτους που σημειώθηκαν μετά την κυκλοφορία του εμβόλιου για τον COVID-19 και αν κατα πόσο σχετίζονται με αυτό. Στην Ελλάδα ο εισαγγελέας παρεμβαίνει μόνο για να κάνουμε κατεπείγουσα έρευνα για τις καταλήψεις…

Σε μια ομιλία ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την περασμένη εβδομάδα, ο Fico ανακοίνωσε ότι η Σλοβακία θα ξεκινήσει έρευνα για το «τσίρκο COVID» που σχετίζεται με την πειραματική διάθεση mRNA και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Δεν θα καταλάβουμε ποτέ την αλήθεια σχετικά με τον ρόλο που έπαιξαν οι φαρμακευτικές εταιρείες και ποιος πραγματικά οργάνωσε όλο αυτό το τσίρκο COVID-19», αν δε ψάξουμε τους υπεύθυνους δήλωσε ο Fico .

«Έχοντας αυτό υπόψη, κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση της Σλοβακικής Δημοκρατίας αποφάσισε να ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα αυτού του ζητήματος στις επίσημες ανακοινώσεις της»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Χατζηδάκης: Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν δίχως pos

«Ο σλοβακικός λαός χρειάζεται απλώς μια απάντηση. Χρειάζεται απαντήσεις για τον εμβολιασμό, τι ήταν αλήθεια και τι ψέματα; Γιατί χορηγήθηκαν διάφορα πειραματικά εμβόλια σε ανθρώπους χωρίς καμία δοκιμή; Γιατί σπρώχνονταν κάθε είδους φάρμακα στους ανθρώπους; Ποιος είχε συμφέρον απο αυτά; Απο ποιους αγοράστηκαν; Πόση ποσότητα αγοράστηκε; Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για αυτό; Καταλήγουμε σε ένα σκάνδαλο πολλών δισεκατομμύριων!» Είπε ο Φίκο.

Εξήγησε ακόμα πως η έρευνα του είναι δικαιολογημένη καθώς η Σλοβακία είδε 21.000 υπερβολικούς θανάτους από το 2020, για τους οποίους δεν ευθυνόταν κάποιος ιός.

«Έχουμε 21.000 θανάτους, τους οποίους συνδέουμε με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις που ήταν εδώ από το 2020 δεν ήταν ικανές να διαχειριστούν (την πανδημία) και νοιάζονταν μόνο για τα οικονομικά και πολιτικά οφέλη και φυσικά φρόντισαν να υποκλίνονται στις φαρμακευτικές εταιρείες από τις οποίες αγόραζαν τεράστιες ποσότητες επιβλαβές ιατρικού εξοπλισμού και εμβολίων», είπε.

Ο Φίκο είπε ότι η Σλοβακία θα φτιάξει ένα νέο κυβερνητικό γραφείο ειδικά γιαυτό το λόγο, να διερευνήσει το θέμα των εμβολίων, και διόρισε Βουλευτή του στην Εθνοσυνέλευση για να ηγηθεί της έρευνας και να δημοσιεύσει τα αποτελέσματά της.

Με βάση αυτά που έχουμε διαθέσιμα και δεν είναι καθόλου καλά, θέλουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη. Νομίζω ότι ο Δρ Κότλαρ, Βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης, είναι εξοπλισμένος με επαρκείς πληροφορίες», είπε.

«Βλέπω ότι είναι προετοιμασμένος, ακόμα και όταν πρόκειται να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. Του ζήτησα να συζητήσει τα πάντα στο υπουργικό συμβούλιο πριν προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Και είμαι απολύτως, επαναλαμβάνω, απολύτως βέβαιος ότι το έργο του θα αποφέρει αποτελέσματα, το οποίο θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο σλοβακικό λαό τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της ύποπτης περιόδου».

Τον Δεκέμβριο, ο Ρίκο ήταν απο αυτούς που απέρριψαν τη λεγόμενη Συνθήκη Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), χαρακτηρίζοντάς την «ανοησία που επινοήθηκε από τις άπληστες φαρμακευτικές εταιρείες».

Τον Ιανουάριο δήλωσε πως η Σλοβακία δεν θα διαθέσει καμιά βοήθεια στην διεφθαρμένη Ουκρανία που ελέγχουν οι ΗΠΑ γιατί αν μπει στο ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει ο Γ’ΠΠ.

Είπε ακόμα ότι «η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα», αλλά «βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο και την επιρροή των ΗΠΑ», επαναλαμβάνοντας πως η χώρα του δεν θα συμμετέχει σε αυτό.

Η στάση που κράτησε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρίκο σε κρίσιμα ζητήματα, μας δείχνει πως υπάρχουν και λογικές φωνές στην Ευρώπη, ευχόμαστε να επικρατήσουν και να στείλουν του υπεύθυνους αυτής της εγκληματικής απάτης εκεί που πρέπει.

ΔΕΙΤΕ:Μην βαρας μωρε το χερι στο εδρανο!!!  σηκώνεται σκονη απο το κουκουλωμα ρε γμτ….. (βίντεο)

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ