Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μην βαρας μωρε το χερι στο εδρανο!!!  σηκώνεται σκονη απο το κουκουλωμα ρε γμτ….. (βίντεο)

Μην βαρας μωρε το χερι στο εδρανο!!!  σηκώνεται σκονη απο το κουκουλωμα ρε γμτ.....
Μην βαρας μωρε το χερι στο εδρανο!!!  σηκώνεται σκονη απο το κουκουλωμα ρε γμτ…..

<< μην βαρας, μωρε, το χερι στο εδρανο!!! >> (σηκώνεται σκονη απο το κουκουλωμα, ρε γμτ…..)

Και μαμω τις πατεντες, η φράση-πασπαρτου των νεοταξιτων:         << ακροδεξιο παραλήρημα >> (καθε φορά που τους τσακώνουν με την γιδα στην πλατη και πρεπει να κλωτσησουν την μπαλα στην κερκιδα).

<< Ολα λειτουργούσαν κανονικά >> ειπε το γαλάζιο ατομο της καθεστωτικής  φονικής παραγκας “Πάμε Κι Οπου Βγει”.

Ολα αυτα την ώρα που η υπηρεσία του λάμβανε συνεχως εξώδικα απο τους εργαζομενους με περιεχόμενο τύπου

<<Θα μας φατε λάχανο, σαν το σκυλι στ αμπέλι! >>

(χωρίς να συμπληρωνουν την φράση με το

<< μαμω τις μιζες σας και τη φύτρα σας πεταγε, καθαρματα! >> ωστε να μην δωσουν δικαίωμα να κατηγορηθουν κι αυτοι για “ακροδεξιο παραλήρημα”)….

Στο μεταξύ, κανεις δεν ρωτησε το αυτονοητο:

<< Την στιγμη που ειχε δοθει αδεια για αναπτυξη απο τους συρμους “υπηρεσιακης ταχύτητας” (άρα κοντα 200 χαω) πόσες απο τις τραβερσες της γραμμής -που ειχε κατασκευάσει θυγατρικη της ΤΕΡΝΑ- ειχαν διαπιστωθει ελαττωματικές και ρηγματωμένες;
Κάτω απο τις μισες ή πάνω απο τις μισες; >>
(Κι ακομα κανεις δεν ρωτησε τι διάολο περιειχαν τα βαγονια του εμπορικου τρένου. Οποιος αναφερει τη λεξη κλειδι “ξυλολιο” -με αποδεκτες τους μεγαλομαφιοζους της ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ λαθρεμποριας καυσιμων- θα κατηγορηθει ως “συνωμοσιολόγος που βρίσκεται σε ακροδεξιο παραλήρημα”….
Εδω να θυμισω οτι η υπερβολική προσμιξη αλκοολών στη βενζινη ξεραινει τα σωληνακια τροφοδοσιας, οδηγωντας τα σε αστοχια. Και η καταληξη είναι οι συχνοι ανεξηγητοι αυτοεμπρησμοι αυτοκινητων, στις μερες μας, απο νοθευμένες βενζινες που χυθηκαν, ΑΠΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΛΗΝΆΚΙΑ, πανω σε καυτη εξατμιση…)



ARVE

 

απο timeline D.H.

σ.σ.ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με ελένχους των πάντων στο μεταβατικό στάδιο χωρίς παραγραφές και απόδοση ευθυνών όπου αναλογούν. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΔΛΔ ΑΠΟΠΑΤΟ, όμως ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!!!

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ